Kızlar doğum hikayelerimiz gelsin mi ?
Önce ben tabi ki
Benim 33 haftalikken kontrolde suyum az olduğu için hastaneye aldılar 1 hafta sonra da doğuma 34 haftaliktim aşırı korku panik var birde ben panik olunca çok saçmalarım ameliyathaneye geldim sırtımdan iğneyi vurdular ama aşırı korkuyorum Dr a sürekli sorular soruyorum bana sorma başında bekleyenlere sorabilirsin dedi onlarda sürekli telefonla uğraşıyor bana cevap vermiyor Bende Dr a bebek çıktımı kime benziyor iyi mi niye bu kadar geç çıkıyor siz yapamıyor musunuz vs vs gibi saçma sapan şeyler söylüyorum bana canım çeneni kapatır mısın artık işime odaklanmak istiyorum dedi neyse bebeği çıkardılar ama ağlamıyor yan tarafımda saat var 11.15 de bebek çıktı ama 2 dk oldu ağlama sesi yok bağlı olan elimi cektim çıkardım o perdeleri açtım Dr avazı çıktığı kadar bağırıyor hastaya sahip çıkın falan filan ortalık karıştı tabi benle ilgilenmeyen anesteziciler hepsi başıma toplandı beni deli bağlar gibi komple bağladılar ve kafamı bile tuttular oynatmayim diye ben ağlıyorum ama ağlayınca da sümüğüm akar sümüğümu siler misiniz çok afedersiniz ama aktı falan diyorum bebeği gösterdiler bana ben daha çok ağlıyorum bu sefer sümük ağzıma gircek şu hasta bi çıksaydı falan dediler arkamdan ama napayim hem panik hem korku derken çok saçmalamistim
Bende yürüyerek hastaneye kontrole gittim baya da uzaktı yürüyüşler fayda etmiş olucak ki 4 cm açılma var diyerekten hop doğuma alındım 40. Haftada
3 tane var hangi birini anlatim
1,488,262 soru
24,327,567 cevap
345,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın