0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Eşim tutturmuş iphone alcakmış 32 bin lira verecekmiş. Biz zaten zor geçiniyoruz neyine güveniyor anlamış değilim. Yemek bıçak takımı alacaktım 2 bin tlydi bana geldi para yok dedi çok pahalı dedi. Bayram geldi boya yaptırmak istiyorum yatak odam küf oldu hep. Bunları düşünmüyor akşam babasından kart almiş telefon gelcek akşam dedi sinir bastı gerçekten. Bir de bir de kartın ödemesi Bir ay sonr 32 bin lirayı birden nasıl ödeyecek bilmiyorum zaten maaşı 20bin . Birikim asla yapamıyoruz parayı zaten tutmasını bilmiyo. Başima ağrı girdi artık:(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorumsuz erkek kuzenim öyle benim eşimde kuzenim ne çekti ablam yıllarca hala da aynı 
tarafından
Ah ahhh sinir bastı çokkk
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Iphone olmayinca noluyo onu anlamiyorum digerleri telefon degil mi dun avm de gordum 15 galiba 100 bin benim borcum okadar 
tarafından
Işte ben de bunu anlamıyorum yani gerçekten iPhone'un ne özelliği var elindeki telefon da yeni Yani daha 5-6 ay önce aldı
(77 puan) tarafından
Daha yeni almis telefonu yani bide soyle bisey var durumum el verirse bende 1 senede degistiririm telefonumu ama durumum el vermezse beklerim
0 oy
(4,069 puan) tarafından
Benim eşimde diyor en son çıkan modeli alacam dedi,bende bana altın bilezik alırsan gidip kendinede iPhone alırsın dedim ,oturdu oturduğu yerde bir telefona o kadar para verilir mi ya ,yazık günah valla 
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Şimdiye kıyamet kopmuştu yer yerinden oynamıştı benim için kesinlikle bu kadar sakin duramazdım çünkü evdeki gerekli şeylere para yok diyip gidip fuzuli bir şeye parası varsa bu adamın ben kıyamet kopartırım .
tarafından
Bayağı telefonda tartıştık kavga ettik en son küfür edip kapattı. Bıktım bende .
0 oy
(2,633 puan) tarafından
Ben de büyüyememiş sorumsuz denilebilecek bir adamla uğraşıyorum. Sinirini o kadar iyi anlıyorum ki .
tarafından
Aynen öyle büyüyememiş. Çok haklısın.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 398 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 539 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 555 göst.
23 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cocalll (321 puan) tarafından soruldu