0 oy
285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (115 puan) tarafından
Arkadaslar Ben esimle bazen onun is yerindeki calisan kadinlarla veya patron u yuzunden tartismalarimiz oluyor, genelde bagiran cagiran biriyim.siz olsaniz ne yapardiniz,hatasini anlasin diye. Susarakmi,telefonlarini acmayarakmi

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Susarım konuşmam ben susunca anlar tehlikenin yaklaştığını gelir özür diler barışırız
(115 puan) tarafından
Tamam canim mesela iste telefonla arayinca acarmisin yoksa acmiyimmi
tarafından
Aç canım belki önemlidir ama soğuk yaparım ben :))
(115 puan) tarafından
Tamam canim:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ergence engelliyorum.d.d.d 31 oluyorum ama şu engelleme huyundan vazgeçemedim hala .d.d
tarafından
31 oluyorumu 2 kere okudum hahah
tarafından
İçin fesat senin.d.d.
tarafından
Galiba.d
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Genelde susarım. Eşim konuşmayı tercih eder ben susmayı eşim o yüzden bu huyumu sevmez kırıldığımı kızdığımı bu şekilde belli ederim oda susma konuş der sinir olur.Çok sürmüyor genelde zaten bizim sebepler genelde büyütülmeyecek şeylerden oluyor 
(115 puan) tarafından
Ben cok bagiriyorim kiziyorum,ne yapim canim ya,ne tavsiye edersin.mesela dedim gitme bugun ise toplantilari var ,ama patron cok gicik mecburi diyor,esimde zaten maddi sikintilarimiz var ,bana nie guvenmiyorsun falan filan. Ne yapim bidaha gitmesin bananer bulsun die,yani hakli oldugumu anlasin die
(1,342 puan) tarafından
Üstüne çok düşme canım genelde susunca erkekler korkar. Güven konusu önemli güvenini kıracak birşey yaptıysa haklısın ama eğer ki kendi kendine kuruntu yapıyorsan yapma. Benim eşiminde eski iş yerinde vardı kızlar kadınlar bide toplasan 4 5 taneydi 2 sene çalıştı ama benim güvenim sonsuz olduğu için gereksiz insanlar için eşimle bu konuda münakaşaya girmedim eşine güveniyorsan boş yere yıpratmayın evliliğinizi. El işi olunca mecbur gidilecek canım işe yapacak birşey yok :/
0 oy
(145 puan) tarafından
Benzer bir şeyi yapma konusunda tehdit ediyorum ve huyumu bilir asla boş yere bir şey söylemem dediğimi yaparim o yüzden gönül alır komiklik yapar sonra gülüyoruz barisiyoruz ama hani biz daha yeni evliyiz 1.5 yıl oldu cicim ayları fjdndkfnnfkf
0 oy
(11,534 puan) tarafından
Bende nerdeyse bir haftadır mesafeliyim mecbur kalmadıkça konuşmam yanında gülmem sohbet etmem oturmam arasq beni çocuklara veriyorum konuşun diyorum.yani kısaca görmezden geliyorum sıkıldım ondan uzaklaşmak en iyisi. Kavga yada tartışmada yaşamadık sadece bıktım sıkıldım bazı huylarindan 
0 oy
tarafından
Kafasında bardak tabak kırarak eskiden böyleydi oğlum var artık yapamıyorum  telefonunu bile fırlatmışlığım var evlenme cüzdanını yırttım mesela ben çok fevri bir insanım keşke öyle olmasam mesela bugün de aşırı kinliyim ona bu da akşamcı akşam gelse de hıncımı alsam diye öyle bekliyorum 
0 oy
(4,044 puan) tarafından
Hiçbir şekilde ders almıyor çünkü beni anlamıyor 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Önceden çok bağırdım çağırdım bir faydasını göremedim şimdi de susuyorum :)) evlendigimiz ilk sene kavgamız bitmezdi baktım böyle olmuyor seslenmiyorum artık ve çoğu şeyi görmezden geliyorum inan o kadar iyi oluyor ki. çok yüklenmek, tartışmak evliliği zedeliyor size tavsiyem hatasını anlamasi için kavga değilde güzelce karşınıza alıp konuşmak 
(115 puan) tarafından
Tamam canim, peki iste oldugunda arayinca aciyimi yoksa nasil cevaplar verim
(2,405 puan) tarafından
Aç ama pek bir şey konuşma sorma sorularına cevap ver gecistir
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Fazlasyla harcama yaparim.umursamam konusmam asla yeter artar bile ona
(115 puan) tarafından
Arayinca aciyormisun,
(115 puan) tarafından
Yani aciyimmi
(2,922 puan) tarafından
Acmam asla birde heryerden engellerim.is telinide rngellerim.sonra patrnndan faln arar ulasir bi seklde gonlumu alir
0 oy
(537 puan) tarafından
Vermiyorum sürünür kedi gibi olur hemen
0 oy
(4,011 puan) tarafından
Günlerce konuşmam 

Yokmuş gibi davranırım 

Deliye döner 

Evin alışveriş listesini abartarak yazarım 

O ne alakaysa agağağağağayğa

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 478 göst.
21 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ciciko (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
0 oy
21 cevap 998 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde -anne- (14,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 667 göst.
26 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepemine22 (72 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,207 soru

24,108,551 cevap

332,829 kullanıcı

...