Kızlar çoğu benim hayat hikayemi biliyor iki çocuğum var 4bucuk ve 2bucuk yaşında bir kız bir erkek ayrıldım boşanma aşamasındayım kimsem yok kimse sahip çıkmıyor bir kaç ay az birikmisim vardı onla idare ettim merdiven sildim eve iş aldım ama çok az yetmiyor birde kiradayim şimdi kiram zamlanicak en az 10 15 bin yapar ev sahibi ve ödeyemem evden kovar sizden tek isteğim bana bol bol yorum yapıp postumu herkesin görmesini sağlamanız ve burdan beni iki çocukla kabul edicek bir bayan varsa cocuklarina bakıcılık yaparım evini temizlerim yatılı olursa böyle bir iş istiyorum yaşlı da bakabilirim yaşlı ve çocuk bakıcı ilanları kaç tane aradım iki çocukla kabul etmiyorlar edicek olan Allah rızası için yazsin ben çok çalışkanım aynı anda on çocuk bakabilirim her iş yapabilirim İstanbul Sultanbeyli de oturuyorum 24 yaşındayım her iş yapabilirim yeterli çocuklarım buyuyene kadar bu şekilde bı işte calismaya mecburum başka yolu yok
Tesbih işi yapıyorum demişsin kaç paraya yapıyorsun sabaha kadar yapıyorum demişsiniz Bir tane iş var olta isi çok kolay yapan tanıdıklarım günde 2.3binden fazla yapıyorlar 1000 tanesi 270 lira
Canım Rabbim yardımcınız olsun burda o kadar post okudum ki şu yardım yapın bu yardım yapın sen ise çalışmak istiyorum çalışma karşılığı bir maddiyat almak istiyorum yazmışsın şunları da okudum Rabbim korusun sırf istemediği için çocuğunu düşürmek isteyenleri bile sen ise çocuklarımdan vazgeçemiyorum diyorsun Rabbim gönül ferahlığı versin her zorluktan bir kolaylık çıkar Rabbim yardımcınız olsun
Sana da helal olsun kendi ayakların üzerin de durmaya çalışan bir annesin
Belediyeye gitsen durumunu anlatsan mesela bazı fabrikalar da kreş desteği veriyor çalışan annelere öyle bir yer bulabilsen bir de İstanbul gibi bir şehir çok pahallı senin için zor acaba başka çevreden felan mı baksan keşke elimden bir şey gelseydi
1,486,706 soru
24,304,803 cevap
344,323 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın