0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (533 puan) tarafından
Hanımlar Size bişi sorucam Eşimle ikimiz Yazlıkk kıyafet çıkarttım Ama çocukları mi Yazlıklari çıkarmadım 1 ve 3 yaşindalar Hava bı güzel oluyor bı bozuk oluyor Bilemedim şimdi çıkartayim mi Yoksa 1 hafta falan bekleyip de öyle mi çıkartayim?

2 Cevaplar

0 oy
(423 puan) tarafından
Ben çıkardım kızım 2 yaşına girecek ama mevsimlik uzun kollu birkaç takım bıraktım, bazı akşamlar serin oluyor çünkü. Sende öyle yapabilirsin 
(533 puan) tarafından
Uzun kollu kalın olanları ve ince olanları ayırdım biraz ama yazlıkları için biraz daha bekleyimm
(423 puan) tarafından
Sen bilirsin bekleyebilirsin, ben İzmir'de oturuyorum hava güneşliyse terletiyor insanı ondan 2 hafta önce çıkardım. Bugün güneşli ama rüzgarlı mesela üstü kısa kol altına uzun tayt giydirdim. Şehre göre de değişiyor yani
(533 puan) tarafından
Ablacım bende Manisa'da oturuyorum burda da öyle aynı:)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bu kadar posta açacak kadar mühim bır mesele mi cidden? Ard arda post açmışssın az sakın ol

Sonuçta yaz gelıyor çıkartırsın yazlıkları bır ıkı kapşon ve uzun alt koyarsın yada yazlık ince takımlar vs tamamdır yakında burada wc gideyim mı dıye de soru gorecegız sanırım :D

(533 puan) tarafından
Abla ya Sinir oldum kaç kere tıklıyorum su soru kullanmayınız diyo değiştiyorum Gene çıkıyor demek iki kere paylaşmışim Valla :D neyse Yaz geliyor evet ama Gündüz sıcak akşam esiyor serin şaşırdım Dün yağmur yagidi Soğuktu bugün sıcak en iyisi 1 hafta bekleyim diyorum :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,465,859 soru

24,022,062 cevap

328,263 kullanıcı

...