0 oy
278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından
Kızlar eşim artık beni dinlemek bile istemiyor hep aynı şeyleri anlatıyorum ama en son diyor sen çok üstüme geliyorsun bunaltıyorsun dışarı bile çıkınca iş için nerdesin nereye gidiyorsun diye darlıyorsun izlediğim diziye bile karışıyorsun hemen trip atıyorsun diyor bu sefer o küsmeye başladı trip atmaya başladı nasıl bir yol izlesem mesela fark ettim ki tam tersi tepiyor ben hep benim istediğim olsun istiyorum adamın kahvesi bile yok böyle direte direte hem kendime hem ona zarar veriyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(3,501 puan) tarafından
Psikolojik tedavi alabilirsin bu kötü bişey değil başkası ile konuşmak derdini anlatmak iyi gelir . Anlattıklarız kabul edilecek bişey değil çünkü 
(394 puan) tarafından
Ne bileiyim kıskancım dizide kadnlar biraz açık ben ona dünde dedim ben değişmedim hep kıskanctım o da kadınlar dışarda da var birde açık sahne olunca bakmıyor eşim ben kıskanıyorum diye
(3,501 puan) tarafından
Seneler geçtikçe bu tarz kıskanmalar artık bana saçma gelmeye başladı 17 yaşında evlendim cahildim senin kadar darlamazdım ama TV izlerken bende kıskanır darlardım ama şimdi ki aklım olsa kesinlikle kıskanmazdım banane o beni kıskansın diye diye kendimi dizginledim. Sende azim et herşey düzelir inşallah
(394 puan) tarafından
Ya bende beni kıskansın istiyorum eskiden kıskançtır o da değil şimdi kıskançlık bana göre önemsenmek ben ona bu yüzden darlama yapıyorum o bana yapsa sevisnirim önemsiyor diye
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Bnde akşam olunca çok darliyorm.nerdesin nerde kaldın diye faln bir ay ayrı kaldık aramadım o arada psikiyatri ye gittim duygu bozukluğu için ilaç yazdı sakinlesim diye konuşmaya bile mecalim.kalmiuor onunda darlamiyorm :))
(394 puan) tarafından
Ne dedin doktora devlete mi gittin ne diye anlatınca duygu durum bozukluğu ilacı verd
(3,403 puan) tarafından
Eşimi darliyorm dedim anı ofkeleniyorm , seviyormuyum özlüyormuyum duygularım.elimden alınmış gbi güvensizlik yasiyorm dedim işte bunun için ilaç verdi aşırı bir sersemlik yapmıyor sakinlestiriyor baya
0 oy
(5,423 puan) tarafından
Bırakın adam evlendi diye sizin istediginiz diziyi izlemek veya izlememek zorunda değil yada ne bilim dışarı çıkabilir arkadaşlarıyla bulusabilir aynı şekilde siz de öyle siz evlisiniz ama ayrı ayrı birer bireysiniz bunu kabullenin eşinize ona göre davranın 
(394 puan) tarafından
Aslında o bana hiç karışmıyor of ben böyle kendımı yiyiyorum
0 oy
tarafından
ne çok serbest bırakacaksın ne de çok sıkacaksın, sürekli nerdesin, nerdesin diye darlanmaz kimse. yapacak olan sen uykudayken bile yapar yeter ki niyeti bozsun. gerçekten bu kadar sıkıyorsan kendine çeki düzen vermen lazım. kimse kolay kolay çekemez böyle şeyi. kendi kendine yapamıyorsan psikolojik destek al, eşinle de konuş sana yardımcı olsun kendimi Törpülemek istiyorum de
(394 puan) tarafından
Ya bazen çocuklar arkasından ağlıyor diye bana demeden evden çıkıyor onu bile takıyorum kafaya ama nereye gititiğini tabiide tahmin edebiliyorum ama ne bileyim ben sevince sahipleniyorum
tarafından
seninki sahiplenmek değil, darlamak. bunu sahiplenmek zannediyorsan yanılıyorsun.

onu sevmek, ona saygı duymak, ona karşı sorumluluklarını yerine getirmek, bir şey yapacakken acaba eşim ne düşünür diye iki kere düşünmek, sahiplenmektir. sürekli nerdesin, napıyorsun onu geç izlediği dizideki kadına bile bakmasından rahatsız olmak bu takıntılı bir durum ve inan hiç sağlıklı değil.
eşler birbirini kiskanabilir evet ama tvdeki kadından da değil yani. işe gittiği saat belli, geldiği saat belliyse, senden gizli bir yerlere gitmiyorsa, sana haber veriyorsa yeter, olması gereken de budur.
(394 puan) tarafından
Evet benımkı sizofreni sevşyesine geldi ve o da bunaldı önceden hosuna gidiyordu sımdı sıkıldı ve soyluyor ozellıkle kafamda kurmamdan rahatsız aldattıgın dusunmemden sorgulamamdan buraya  yazmam iyi oldu kendımı dizginlemem lazım
0 oy
(4,053 puan) tarafından
Benim kocam bana böyle yapsa ben de bunalarim ve kavga ederim. Kendine mı güvenin yok kocana mı? Sen böyle yapıyorsun diye adamı istediğin kalıba sokamazsın. Hastalık boyutuna gelmiş senin durum. Bir uzmandan yardım almalısın. 
(394 puan) tarafından
Fazla serbest bırakmak istemiyorum napayım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 543 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde First (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kursunes (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu