0 oy
60 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (235 puan) tarafından
Kızlar yaşayan varmı aranızda 6 yaşına yeni girdi

Bayadir var bu sorun gece uyanıp yanımıza geliyor yatağına gitmek istemiyor git deyince hemen ağlıyor bazen gelip yerde yatıyor sabah uyandığımda görüyorum 

Kızlar bu nasıl korku gidip salona battaniye Aliyo yastığını Aliyo yatiyo bn küçüken yorgandan kafamı cikaramazdim 

Nie böyle yapıyorsun diyorum etkilendim diyo sadece bu 

Oda biz konuştumuz için öyle diyo BNC biz diyoruz telden bişe gördü etkilendi flan 

Yaşayan varmı kızlar çok yordu bu süreç bizi uyku düzenimiz yok hiçbirimizinde 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence huy yapmış bunu 6 yaşında çocuk neden etkilendiğini de söyleyebilir bu durumda sende uygun bi dille anlatırsan seni de anlayabilir alışkanlık yapmış bence bu durum hoşuna gidiyo 
-Reklam-
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Biz de böyle bir durum yaşadık 6 yaşındayken tam anlattığın gibi gece yarısı yanımıza gelir ağlardı odasına gitmek istemezdi çoğu zaman odasına gittiğim de yerde yatıyordu çok çare aradım konuştum yanıma aldım ama hiçbiri çözün değildi tabii ki de en sonunda odasında bir değişiklik yapmak istedim yatağının yönünü beraber değiştirmeyi teklif ettim bilgisayar masasının yönünü değiştirdik beraber bu şekilde hoşuna gitti ve ögunde n sonra odasında uyumaya başladı ☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
5 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 434 göst.
6 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kuzey19 (459 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 296 göst.
0 oy
4 cevap 220 göst.
18 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hazal00 (93 puan) tarafından soruldu