0 oy
392 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Lise sonda okulu bıraktım bu sene bitecekti lise sağlık meslek lisesinde okudum zamanında hocam torpille fln liseyi bitirdikten sonra özel hastanelere girebilirsiniz üni istemiyorsanız dedi ama ben lise sonu dıştan bitiriyorum yinede girebilirmiyim acaba hastanede eşimin tanıdığı falan çok girip çalışmak istiyorum ama alırlar mı hiçbir fikrim yok

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onca üniversite mezunu kişiler yer açılsa da çalışayım diye bekliyor torpille haklarına girmiş olmaz mısınız??
tarafından
Bende farkındayım onun ama bişekilde çalışmam gerekiyor oğlum var mamasına bezine para yetiştiremiyoruz artık bende burda bilen varsa akıl almak istedim
tarafından
Canım bilemiyorum hastahaneye ne işi yapacaksın ki hemşire falan olamazsında ne iş için uygun görürler bilmiyorum. Konuştun mu ne iş yaparim diye
tarafından
Yok daha konuşmadım ya mesela yeni doğum yapan kadınlara falan bakabilirim diye düşünüyorum oğlum için ne iş olsa yaparım aslında
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun. Umarım olur
tarafından
İnşallah olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maalesef canım artık lise mezunu ne hemsire oluyor me başka bisey sadece destek personel oluyor kadrosu yok sağlık meslek lisesi mezununn çünkü iğne serum vs yetkisi yok
tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Hemşire olamazsınız açık lise mezunu olacaksın sağlık meslek lisesi değil. O nedenle hastaneye seni ya hasta bakıcı ya da temizlik personeli olarak alırlar 
tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Lise mezunu hemşire devri kapanali beş altı sene oluyor hemşire ve ebe yardımcılığı okunuyor artık onların iş dalı yok klinik destek olarak alabilirler o da temizlik görevlisi gibi bir şey oluyor zaten özelde en fazla asgari ucret verirler essek gibi de çalıştırır lar sen bilirsin yine de
tarafından
Anladım teşekkür ederim ya hemşire falan değil ne olursa yaparım aslında lisede bölümüm sağlık bakım teknisyeniydi
(3,550 puan) tarafından
Valla ben sekiz seneleik hemsireyim elimden kaç tane sbt öğrencisi geçti hesabını sen yap hangisi iş buldu dersem üç beş tanesi anca onlarda alakasiz kasiyerlik berber cirakligi falan yapıyorlar bitirdiler sağlık meslek liselerini malesef
0 oy
tarafından
Kuzenim sağlık lisesi mezunu üniversite okumadı şuan özel bı hastanede ameliyat hemşiresi ama şöyle bişey var kuzenimden sonra lise mezunları olamayacak diye bı mevzu geçti tam emin deilim..
tarafından
İnşallah bende girebilirim sadece hemşire değil ne iş olsa yaparım
0 oy
(4,771 puan) tarafından
Acik acik torpille girmekten bahsetmissin. Ne diyeyim yani, bu kadar benimsenmis bu durum. Hakka girmekten kimse korkmaz hale gelmis. Allah o torpille alanlarida, girenleri de bildigi gibi yapsin. Hakkiyla calisanlarin ne gunahi var. Oh ne guzel dimk yam gel yat sonra işi kap. Sinirlendim kusura bakma. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 360 göst.
+3 oy
30 cevap 600 göst.
22 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,531 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 292 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mrs.Eris. (2,863 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,971 soru

24,132,323 cevap