+1 oy
482 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,971 puan) tarafından

Inşallah kolaylıkla ve güzel geçer kızlar çok stres yapıyorum sabahtan beri:'( haziranın 2sinde 5 aylık olacak oğlum❤️

Ve varsa tavsiyeleriniz alırm tecrubeli anneler..❤️

11 Cevaplar

+1 oy
(1,615 puan) tarafından
Hiç korkma canım yarım saatlik bir operasyon sadece sonra ilk çişe kadar doktorun dediklerini uygulayıp kremi kullanırsan çabuk toparlıyor birde sarı kantaron yağı çok iyi geliyor çabuk iyileştiriyor 3.günde başlatmıştı doktor bize umarım dikişli yaptırma kararı almışsın rabbim şifa versin inşallah 
(1,615 puan) tarafından
Bahsetmiştim aslında çocuk için zor olacağından klipslinin olmaz ama yine de miktarına dikkat etmekte fayda var takip et o klips beze değdiği içinde olabilir kanama sünnet külodu ya da küçük karton kahve bardağı kullanabilirsin dibini kesip malesef o klips çıkana kadar bu tarz durumlar yaşamanız olağan canım
(11,971 puan) tarafından
Ah canım ya sorma kesinlikle dikişli olacak diye gittiğimiz yerden klipsli yaptırp dönduk nasl oldu bende anlamadm :( bardak koyuyoruz evet. Tekrar götürup gösterdik  sonradan, dikişliye döndermeyeceğim şuanlık kanama durmuş görünuyor dedi. Inşallah başka bi aksilik olmaz
(1,615 puan) tarafından
Olmaz inşallah canım ne zaman alacaklar klipsi
(11,971 puan) tarafından
Pazartesi öğlen :(
(1,615 puan) tarafından
İnşallah çabuk geçsin canı acımasın kuzuğun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcıniniz olsun inşallah 
(11,971 puan) tarafından
Amin sağol canım
0 oy
(304 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah 
(11,971 puan) tarafından
Amin kuzum teşekkurler
0 oy
(204 puan) tarafından

Maşallah damatlığını da görürsünüz inşallah. Kız hemen atlatıyorlar benimki 15 aylıktı 1 hafta olmadan atlattı çok şükür seninki küçük hemen iyi olur Allah'ın izni ile :)

(11,971 puan) tarafından
Amiin canım inşallah çok sağol ❤️
Korkuyorum işte ne bileyim çok ağlarsa canı yanarsa diye :/
(204 puan) tarafından
Annelik duygusu işte. Ne yapsanda içinde hep bir korku var. Oğlumu içeri alınca doktor gözlerimin dolması ile oğlumun çıkması bir oldu canım 15 dk bile sürmedi. Gözlerimden yaş akamadi yani sanki oğlum içeri ziyaret edip çıktı :) inşallah sizde hemen atlatırsiniz
(11,971 puan) tarafından
Canm benim ne güzel ifade ett8n☺️ inşallah benim de gözlerimden yaş akamadan hemen biter :))
(204 puan) tarafından
İnşallah canım :)
0 oy
(9,618 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ucundan accciiikkk annessiiii:D

(11,971 puan) tarafından
:) senin oğlan oldu mu
(9,618 puan) tarafından
Yok 4 yaşında 2 3 ay sonra olcak canom
Ameliyat olmuştu damardan skntiliydi olmadı o yüzden özelde olcak enfeksiyon vs kapmamasi lazim
(11,971 puan) tarafından
Anladım hayırlsı olsun kuzum
0 oy
tarafından
Canım öncelikle Allah damatligini da göstersin 18 mi 17 aylıkken özelde sünnet ettirdik lazer kesim deniyor adına 

Dikişsiz çok çabuk.ii.okuyo.krem.ve kantoron yağı sürdüm ben doktor vatsaptan sürekli resim istedi attim
(11,971 puan) tarafından
Amin canım
Klipsli mi senin bahsettiğin?
tarafından
Lazer li
0 oy
tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah 
(11,971 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Benm oğlumda Mart sonunda sünnet oldu geçip gidiyor çok sorunsuz geçsin inşallah ama o an bende çok stres yapmıştım genel anestezili olduğu için çok şükür sknti.olmadi
(11,971 puan) tarafından
Biz hiç anestezi almadık sadece lokal uyuşturdu. Klips mi oldu dikişli mi sizin
(3,005 puan) tarafından
Evet dikişli oldu sknti olmadı şükür benmki 7 buçuk 8 aylığa geliyordu durmazdi öyle alttan yyusturmali
(11,971 puan) tarafından
Anladım canım sağolasın
0 oy
(18,502 puan) tarafından
Daha küçük ilk gün biraz zorluk çıkarır sonraki gün rahatlarsın..benim bebem 8 buçuk aylık dün ikinci sünnetini oldu diyebilirim sünnetten daha beter Allah kimsenin başına vermesin. 
(11,971 puan) tarafından
Yaa, bizde de gömuk pipi var dedi klips çıktıktan sonra ileri geri yapacakmışız. Yapamazsak bizim de yapışma riski mi olur acaba
(18,502 puan) tarafından
Evet canım beni de uyarmıştı sünnetçi ama ben dikişlerine zarar vermemek için yapmamıştım canı acır diye sonra gömülme falan olmadı. 1 ay sonra görülmeye başladı yapıştı
(11,971 puan) tarafından
Anladım kuzum, çok geçmiş olsun. Şuan sorun yoktur inşallah
(18,502 puan) tarafından
Yok kontrollere geldi sünnetçi iyi görünüyor sıkıntı yok dedi biraz şişliği var o iner merak etme dedi. Sonradan herhangi bir sorun oluşursa çekinme ara gelirim dedi
(11,971 puan) tarafından
Iyi bari canım, benim de son postuma baksana çok zor süreç oldu bizim de :(
0 oy
(398 puan) tarafından
en tedirgin olduğum şeydi sünnet ama inan hiç zannettiğim gibi değilmiş cumartesi olduk çok şükür çok rahat geçti bugüne kadar.. bitti gitti yani :) benim oğlum 22 aylık senin ki çok daha rahat  geçer merak etme inşallah 
(11,971 puan) tarafından
Ağlamadı mı iğnenin etkisi geçince canım? Kanama oldu mu? Son postuma bakarsan neler yaşadık biz malesef :/
(398 puan) tarafından
iğne olurken çok ağladı tabii sünnet esnasındada ana sonrası çok rahattı evde falan
(398 puan) tarafından
çok geçmiş olsun şimdi okudum bizim eve gelince kanamamız falan olmadı zaten ağrı kesici şurubu mutlaka verin dedi doktor siz kullandınız mı canım
(11,971 puan) tarafından
Teşekkur ederim canım,size de geçmiş olsun
Evet şurup veriyorum bugün daha iyi şükur. Dün ilk saatte çok kötuydu anlattığm gibi malesef :/
(398 puan) tarafından
damatlıklarını da görmek nasip olsun :)
0 oy
(697 puan) tarafından
Benim oğlumda ocağın 2 sinde doğdu aynı gün doğmuşlar. Özelde mi yaptırıyorsun canım 
(11,971 puan) tarafından
Aa evet aynı gün doğumlularmış❤️
Özel klinik evet canım. Devlet hast. 1 yaşından önce yapmıuormuş bizim burda
(697 puan) tarafından
Bizim burda da öyle canım bende erken istiyorum ama bakalm bi doktora danışayım
(11,971 puan) tarafından
Erken yaptırman iyi olur canım ama klipsli tavsiye etmem son postuma bakabilirsin

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 475 göst.
0 oy
12 cevap 874 göst.
7 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 652 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 747 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Lemka (632 puan) tarafından soruldu