0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,149 puan) tarafından
Arkadaşım hamile ve eşi hiçbir aşıyı yaptırmak istemediğini söylemiş. Siz ne düşünüyorsunuz ben büyüğünü 18 aya kadar küçüğü de 6 aya kadar yaptırdım ama sanki bundan sonra yaptırmıcam gibi kafam karıştı çok 

14 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Yaptırıyorum yaptırmayacağız diyende acıyorum.
tarafından
Ebeveynlerin cahilliğini çocuklar çekecek
tarafından
maalesef:// Instagram hesaplarıyla aşı karşıtlığı yapıyorlar.
tarafından
Tabi tip fakültesinden daha kıymetli bazılarına insgtram
tarafından
kız bir sayfa var, buradan öğrendim onu takip ediyormuş aşı karşıtlar, hakikatli bir şey adını da unuttum tam, kâbus gibi. sayfayı yöneten Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı, topuk kanı verilmesine bile karşı çıkıyor. yorumları bot hesaplarla dolu.
arada bir de aşı sağlık falan bir şeyler paylaşıp millete duygu sömürüsü yapıyor ama paylaşımlarının yüzde 70-80 i Atatürk düşmanlığı
tarafından
Yazıklar olsun ya valla koru körüne inanıyorlar
-Reklam-
0 oy
(5,492 puan) tarafından
En büyük oğlum 21 yaşında 4 çocuğum var hepsnin bütün aşılarıni yaptırdım keşke özel aşıları da yaotirsaymisim en küçük kızıma rota aşısı yaptırdım hafif geçirdi büyük kızıma yaptırmadım kızım ölümlerden döndü rota yuzunden
(955 puan) tarafından
Emine'ninannesi hepimize depar attı @seri :))
(3,092 puan) tarafından
Walla kız öyle oldu
(5,492 puan) tarafından
Erken kalkan yol alır bacimsular
(355 puan) tarafından
Canım ben aşı karşıtı değilim bende tüm aşılarını yaptırdım çocuklarımın ama özel aşılarını yaptıramamıştım büyük oğlum geçen sene rotavirüsü oldu kardeşiyle mecburi iç içelerdi ama kardeşine bulaşmadı üç gün kustu sadece evde probiyotik takviyesiyle geçti ikiside aşısız olmasına rağmen çok kötü geçirmedik aşı yaptıramayanlar vardır maddiyattan onlar için yazıyorum
(5,492 puan) tarafından
Ben büyük kızıma yaptırmadım canım olumlerden döndü ki iki kere oldu küçük kızımda var çok hafif atlattı
0 oy
(1,859 puan) tarafından
İki kızımın da aşılarını hepsini yaptırdım heryerde mülteci kaynıyor hastalık vesaire ne kapacaklari belli değil 
0 oy
(6,452 puan) tarafından
Canım hic birsey organik degil ülke mülteci dolu ve aşısızlar eski hastalıklar hortladı surekli evde tutamazsin cocugu disarı cikicak okula gidicek aşısız cocuklarlada oynıcak parkta bahcede yabancıda cok ben risk almazdim oglumun tüm asılarını yaptırdım  risk almak istemem 
0 oy
(330 puan) tarafından
Kzim 13 aylik simdiy4 kdar yapt4dim hep ama 18 ay aşısı beni çok şüpheye dsürüyo onun dsinda yaptrdim hep smdi 2. Olcak dsünüyorum yaptrsam mi diye yada kzima yaptırdığım gbi 18 ay aşısı dsinda hepsini yaptrsam mi bilmiom kfam bnim de çok karisik
0 oy
tarafından
Hepsini yaptırdım su zamana kadar yaptırmaya da devam edeceğim 
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Çocuklarımın aşıları tam özeller dahil kızım yedi oğlum 2.5 yaş herkesi bilmem ama ben aşıya karşı değilim yeni çıkan aşılar harici kızımın okulda şu çiceği salgını patlak verdi yaptırmayan kendini bilmez insanlar yüzünden kendini bilmez diyorm alerji o diye göndermişler okula ama çok şükür kızım aşılı olduğu için kabarcık olmadan atlattı ateş avrdı sadece aşıalra gelene kadar içtiğimiz sular giydiğimiz kıyafetler soludugumuz hava bile sorunlu kullandıgımız metal çatal kaşıklar bebek bezleri regl pedleri aldğımız güneş ışığı bile mikrop
0 oy
(18,045 puan) tarafından
Kendim dahil cocuklarima da bütün aşıları yaptırdım yaptırıyorum. 
0 oy
(1,223 puan) tarafından
Neye dayanarak hangi bilimsel veriye göre yaptırmayı dusunuyor?
0 oy
(1,182 puan) tarafından
Ben hepsini yaptırıyorum.  Asla es geçmem. Hatta çevremdekiler  il bile zor değiştiriyor aşı günü geçmem diye. Aşı yapılıyorsa geliyorlar 
0 oy
(1,301 puan) tarafından
İnstangramda iki üç tane çok bilmiş anne türedi millette onlara bakıp etkilenip aşı yaptırmıyor çok yazık aşı yaptırmayınca olacaklardan hiç korkmuyorlar işte cahillik bu başkada bisey demiyorum 
0 oy
tarafından
Yaptirmiyorum, yaptırmamaya da devam edeceğim. Sana tavsiyem burda fikir almak yerine gidip doktorlara sorun, sizi cevapsız bırakacakları çok sorunuz olacaktır. Mesela kvit aşısıni sorun muhtemelen size vitamin diyecektir siz de gülün sonra:) prospektus isteyin elden vermeyecektir:) bu ve bunun gibi. Kısacası hazır şüpheniz varken derinlemesine araştırın 
(68 puan) tarafından
Merhabâ siz tetenoz olsun çocuk aşısı olsun yaptırdınız mı
tarafından
Hayır yapmadım. Kendimde asisizim
0 oy
(3,092 puan) tarafından
Iyi şeyler düşünüyorum. 
0 oy
(14,445 puan) tarafından
Surdan HEPIMIZ ASILIYIZ ÖLDÜK  MÜ? Demek istiyorum.

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 962 göst.
+2 oy
14 cevap 221 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,449,870 soru