0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (454 puan) tarafından
Kızlar 30 haftalık hamileyim.Geçen gece kanama oldum.O kadar korktum ki suyumun gelip doğuracağimı düsündüm.Ilk doğumum sezaryen.Gece boyu hastaneleri dolaştım.Progestan kullancm bir süre.Nedeni anlaşılamadı.Bu haftalarda kanama yaşayıp vaktinde doğuran var mı?Çok korkuyorum erken doğum yapmaktan.Hem kendim için hem bebeğim için

3 Cevaplar

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Benim komşum kocası çok o iş manyağı kadın hamile falan dinlemedi hergun ilişki oldu

kanaması olduğu halde yaptılar 

aylarca kan geldi doktora bile götürmedi mi eşi kendi mi gitmek istemedi 

Korkmadi da 

40 haftada plesenta eşinden boşanmış halde doğum yaptı ona kalsa hala hastanenin suçu ama kanama her halükarda tehlikeli ama erken doğum insanın kendi vücuduna bağlı bnm komşu 50 kiloyla doğuma gitti 40 hafta o kana rağmen taşıdı çocuğu 
(454 puan) tarafından
Ilişkiden kaynaklı değil bizimki.Bebeğimizi korumak için uzak duruyoruz.Nedeni anlaşılamadı.
(2,922 puan) tarafından
Benmde 16 haftada gelmişti canm bnm durumum rahim ağzı kisaligydi bzm genetigimz erkek bebekleri tasiyamiyor erken doğum oluyor benm baya sınırın altındaydı ben aylarca yattım 39 da doğurdum kanama oldu diye erken doğum olacak diye bişey yok korkma
(454 puan) tarafından
Doğuma az kalınca daha çok korkuyor insan.Erken doğum olmaz inşallah
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim tanıdığım birisi de 29 haftalarında kanaması başladı 30 haftaya kadar kanaması sürdü gitmediği hastane özel hastane dahil kalmadı sadece bir hastanede birisi bir 30 haftaya kadar kanaması sürdü bebek de herhangi bir sıkıntı olmadığını sadece ne bebeğin biraz kilolu olduğunu döndükçe anneye baskı yaptığını ve o yüzden kanama yaptığıni söylemiş bir doktor tabii gözlem altın aldılar 2 hafta hastanede kaldık kanamayı kontrol almak için 36. 6'da doğum etti sezeryan gayet sağlıklı çocuk küveze falan almadılar bir doktorla kalma derim canım birkaç yere de sor istersen
tarafından
Aaa benzer hikaye benimki okuyabilirsin bak yorumu mu
(454 puan) tarafından
Gittim kanama yapabilecek hiçbir sorun görmediler.Progestan kullanıp kendini yorma dediler
(121 puan) tarafından
Bol bol su iç WC fazla zorlanma kabız olmamaya dikkat et dinlen hep geçer Allah'ın izniyle Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
(454 puan) tarafından
Amin, çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
30 haftalık tim bendede kanama geldi böyle sümüksü kan hatta akşam dışarı çıkmıştık bianda hissettim koştur hastaneye Dr. Baktı bebek iyi suyu iyi suanlik sorun yok nst bağladı sancı çıktı ama doğum değil dedi gonderdi 2 hafta sonra gece balığa gitmiştik orda birden dizlerime kadar su boşaldı koştur koştur hasteneye gittik bebek suyu azalma oldu açıklık yok kendi sancini bekleyelim dedi yatış yaptı ciğer geliştirici falan vardı sürekli sancı çıkıyordu 80-100 arası sonra durduruldu sancım 36+6 da feci ağrı ile uyandım pazara alışverişe gittim sancım gitgide arttı hastaneye gittik plasenta ayrılmış acil sezaryen dedii oldum çıktım 
(121 puan) tarafından
Rabbim bağışlasın sağlıklı uzun bir ömrü olsun miniğin
tarafından
Allah razı olsun sağolun hepimizin evladinin inşallah
(454 puan) tarafından
Zelihaanne ben de ağladım,doğum yapacağımı düsündüm.Ay inşallah erken gelmez
tarafından
Vb. Yapacak birşey yok canım ne kadar aglasakta onun dünyaya geleceği saati belli günü belli Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine çok yormak yat dinlen ufakcik bir terslik hissettiğinde hemen git Dr.a
(454 puan) tarafından
Teşekkür ederim,amin.Oğlum pek izin vermiyor dinlenmeme ama idare edcz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde A.e (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 510 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,174 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 642 göst.
20 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,760 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,134 soru

24,615,064 cevap

364,294 kullanıcı

...