0 oy
386 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (106 puan) tarafından
Kızlar yaklaşık 8 sene önce ben burnumu taşa çarptım çatlak oluştu sonra kendi kendine kaynamış dedi doktor ameliyata gerek duymadı arada ağrı yapıyordu.3gun önce oğlum kafasını arkaya attığı gibi burnuma vurdu kan falan bosaldi ağrı çok oldu hastaneye gittim film çekildi burnum kırılmış ama doktor kemik kaldırma ameliyatını herkes kaldıramaz dedi ameliyata gerek yok dedi benim ağrılarım çok oluyor birde surekli kendimi korumam lazimmis ne zamana kadar koruyabilirkm bilmiyorum.Sizce ameliyat olmalı miyim aranızda kemik ameliyatı olan varji acaba

6 Cevaplar

0 oy
(19,053 puan) tarafından
Annem de burnunu yaptırdı. O da küçükken kırmış kendi kendine kaynadı sonra yaş ilerledikce kırık olan taraf eğrilmeye başladı nefes almakta güçlük çekti. Burnunu yaptırdı 5 yıl oldu ama doktor darbelerden korun dedi tekrar kırılabilir dedi. 
(106 puan) tarafından
Bana da öyle söyledi em ufak darbede kemik içeri çöker dedi ben de de damarda sikisma oluyo canım şuan namaza falan eğilemiyorum işte ameliyat da olsak yine korumak gerekli demekki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay geçen senede kaynimin kirilmisti doktor aynı şeyleri söyledi daha ameliyat olmadı sanmiyorum olacsgini da 
(106 puan) tarafından
Valla surekli böyle yaşamak da zor canım ya insan olayım da kurtulayım diyor kucik çocuğum var hareketli baya korunmak çok zor
tarafından
Ameliyat sürecinde çocuğu napcan canım o da zor bilemedim valla ben cesaret edemezdim
(106 puan) tarafından
Iste o düşünce beni çok korkutuyor canım çünkü oğlumun elleri surekli yuzjmde ağzımı tutmadan uyuyamaz surekli temas halinde ne bileyim canım Rabbım hayırlısını Nasib eder inslah teşekkür ederim
tarafından
İnsalah canim ameliyat sürecinde guvenebilecegin biri var mı varsa ol o zaman
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Ben burnumu keyfi bir sekilde yaptirdim. Hafif cikintili kemik vardi aldirdim.. anamdan emdigim süt burnumdan geldi öyle berbat gecti süreç şimdi burnum ya mulsa bile asla yaptirmam. Ciddi saglik sorunlarina yol acmayacaksa hiç bulaşma 
(9,076 puan) tarafından
benim ucu dustu zaten cok dogal yapmisti. simdi revizyon olcam 65 bintl. valla ucunda ölum olsada yaptyrim zor ama olsun burnum guzel olsun kavisli minik hokka gibi kucucuk olsun ucu kalkik olsun ben estetigim ben yapmayim ben yapayim diye bagrim cigrim bagirsin dile gelsin burnum adeetaaaaa bir gram bile dogallik olmasin istiyorum. cunku suanki cok digal. okadar para vermisim 13 sene once insan iki afilli havali burun yapar. mal adam kemigi torpulemis tamam . insan az kavis veirr ufaltir boyunu ucunu kaldirir falan

zaten busefer ameliyata girmeden koluma yazicam not damar yolu actimlari yere afilli kalkik havali kucuk minik ünlü burnu istiyorum asla dogal olmasin diye not yazcam doktora:)
(106 puan) tarafından
Iste ya acı çekilecek ama sonu güzel olsun diyorum bi yandan güldürdün beni canim Rabbimdr seni guldurdun
(106 puan) tarafından
Sen ikinci defa mı olacaksın canım onu anlamadim
(9,076 puan) tarafından
evet. 13 yil once oldum. sonra zamanla ucu dustu . sol kanat çökme oldu. seklinden zaten mmnun degilim. sanirim kirilmis tekrardan kikirdak
kitir kitir oynuyor burnumun ucundaki. ikinci defa olucam.
(106 puan) tarafından
Isinin ehline denk geliriskn inslah canım Rabbım gönlüne göre versin
0 oy
(10,202 puan) tarafından
Benimde kırıldi ama ben gitmedim hastaneye bazen ara ara ağrıyo hala 
(106 puan) tarafından
Gecmis olsun canim bende ikinci kere ayni yeri kirdigim için korkuyorum aslında nefes alırken ağrı falan oluyor mu sende ya da egilince bisi toplanıyor gibi oluyo mu
(10,202 puan) tarafından
Cok arada ağrı giriyo benimde
0 oy
(9,076 puan) tarafından
ay keske benimkide kirilsa da sigortayla falan karsilansa burun ameliyatim 65 bin tl burun ameliyatinolacam revizyon estetik. madem

kirildi bahanen iste hazir burnunun seklinden mmnun degilsen bahaneyle yaptir iste mis gibi. asla kacirmazdim firsati. hokka gibi artist burnu yaparlar hemde kirigin agrin sizin problemlerin gidrilir
(106 puan) tarafından
Benimki estetik değil ki canım sadece burun kemiğini kaldırıp yapacaklarmış ama rica edebiliyorsun dediler tanıdıklarım orayı yapmışken orayı da aradan çıkarsın diye
0 oy
(89 puan) tarafından
Bende estetik oldum 2. Gün temizlik yaptım doktordan doktora değişiyo bence yaptır ilerde nefes sırunun olur gittikçe pahalanıyo ameliyatta 
(106 puan) tarafından
Ayenn canım başka doktora gideceğim inslah hayirliai olur

İlgili sorular

+3 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
7 cevap 333 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (2,060 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.
0 oy
6 cevap 505 göst.
27 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syma (966 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,181 soru

24,326,421 cevap

345,510 kullanıcı

...