0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (402 puan) tarafından

Kızlar sabahları erken kalkmak istiyorum nedense bir türlü kalkamıyorum neden böyle oluyor akşamdan kalkacağım erken diyorum ama nedense bir türlü yapamıyorum iki çocuk bakıyorum zor uyaninca butun sıkıntılar başlayacak düşüncesiyle mi oluyor herseyden sıkılıyorum ondan mı acaba:'(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
alarm kur, zorda olsa kalk bir duş al. ilk birkaç gün zorlanırsın sonra kendiliğinden kalkarsın
(248 puan) tarafından
Kendi postum ile karıştırdım kusura bakmayın yorumu da silemedim düzenledim
tarafından
yok önemli değil:) görmedim de ne yazdığınızı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sorunsalı silip sorunu yazar mısın lutfen
0 oy
tarafından
Mecbur kalkıyorum canım iki çocuk okula gidiyor bey ise gidiyor 
0 oy
(16,496 puan) tarafından

Ne yemek pişirdin bugün bacım:D

(402 puan) tarafından
Onu hiç sorma hiç sevmiyorum yemek yapmayı bide anlamıyorumda iki cesit uc çeşit hangi yemeğin yanina ne gider ne yapılır of kafa yicem ya aglicam şimdi ya
(16,496 puan) tarafından
:)) kız sakin ol ağlayp kafayı yiycek ne var, çoğumuz aynı şekilde yemek işinden bıkmış durumdayz
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Şey benim takıldığım nokta 2 bebeyle nasıl geç saate uyanıyorsun bende bir tane var da alarm gibi 7 8 gibi uyanır 
0 oy
(1,974 puan) tarafından

Bende doğumdan önce hep sabah erkenden kalkardım özellikle hamileyken kendi kendime uyanırdım saat 8 de falan kalkar bir güzel kahvaltı hazırlar günü değerlendirirdim şimdi doğum yaptım 2 aylık bebeğim var geceleri neyse de sabahları 7 de uyanıyor inanki zor bela kalkmaya çalışıyorum bedenim kalkıyor ruhum uyuyor resmen:D

0 oy
tarafından
Ben de çocuklar kaldırmadan kalkamıyorum canım. Bence anneliğin en tatlı şeylerinden biri bu. Her gece kendine yarın erken kalkacağım diyip tatlı tatlı uyumaya devam etmek.. Bu ara hamile olduğumdan mı nedir, bel ağrısı ile uyanıyorum. Arkadaşların da dediği gibi, çocuklar okula başlayınca mecburen kalkacağız zaten. Ben sabah namazına kadar bekliyorum çünkü uyursam kalkamıyorum. Sonra da sabah geç kalkıyorum.. aman canımız sağolsun. Ama illa bi çözüm istersen şöyle bi yöntemim var benim. Bir günümü feda ediyorum. Bir güm uyumazsam uykumu düzene sokup istediğim gibi yönetiyorum. Ama üçüncü çocuk yolda şimdi kendimi naza çektim bulduğum yerde uyuyorum oh mis. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,513 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 430 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 514 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,001 soru

24,626,435 cevap

364,865 kullanıcı

...