0 oy
401 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Merhaba kızlar gerçkden çok kötüyüm ben kendime hakim olamadlm eşimi kıskandım kendimi kaybetdim biraz ağır davrandım eşimde gitmek isteyince işte engel olmak istedim oda koluma falan vurmaya başladl bir anda itdi yüz üstü yere düşdüm kendimi hiç bu kadar kötü hiss etmemisdim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen kendini bisver de bebegi düşün bisey olmuştur diye kanama vs varmı acile git
-Reklam-
0 oy
(121 puan) tarafından
Kanama filan yok demi istersen bir acile git ama eşin bunu yaptığı için göz altına alınacak önce sen ve bebek önemli bırak gitsin öyle adama üzülme bile 
(9 puan) tarafından
Hayır kanamam yok yarın randevu almısdım zaten hastaneye gidicektm biraz sancm var sadece
0 oy
(1,493 puan) tarafından
Kanamanız ağrınız olursa acile gidin çok geçmiş olsun karnınıza denk geldi mi direk
0 oy
(28,300 puan) tarafından
İyimisin şimdi sen ve bebeğin ?
0 oy
tarafından
Eşin inşallah seni öylece bırakıp gitmemiştir 
(9 puan) tarafından
Hayır beni kaldırdı öyle gitdi...
tarafından
Ha bide kaldırmasaymis...ay sinir oluyorum böyle adamlara böylelerini dizil sopa dayağı .. Hazar o da onlara hafif gelirde neyse , gece gece sinirlerim bozuldu
(1,284 puan) tarafından
Nereye gitti bu kadar önemli
tarafından
Yüzüne bakamayacak.. Hazar özür dileme milemeyide bilmiyor ondan gitmiştir
0 oy
(3,690 puan) tarafından
Böyle adamları kıskanmayacaksın bile bırakıcaksın ne hali varsa görsün o beni kıskansın benim için çırpınsın böyle bir adamı ben iterim elimin tersiyle 
0 oy
(19 puan) tarafından
Koca kiskanilir kiskanilmaz değil de bacım bukadar gözünüzde büyütmeyin bu adamları sizindegerniz düşüyor cepte keklik görüyor sizi benim koca yapcak bunu daha eve almam anasyla yaşar valla 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 777 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 196 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mervee (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,085 soru

24,164,199 cevap

335,514 kullanıcı

...