+1 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından

image

anneliginizi kimsenin sorgulamasina izin vermeyin ve kendinizi sevin ki evlatlarımızın güzel bi geleceği olsun bakış açıları hayata karşı hep dimdik dursun ❤️

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben oğluma bağırmadım hiç ama şu 2 aydır sesim ister istemez yükseliyor artık bunalıyorum bazen tv de izletiyorum yalan yok ama vicdan yapıyorum yine de yani bir süre nefes almak istiyorum ama oğlumun gelişimi gayet normal kendimle bu yönden gurur duyuyorum boyu kilosu olsun oynama şekli kitap okumaya çalışması konuşması ****** seslerini çıkarması bedenini tanıması vs vs ilgili bir anne olduğumu düşünüyorum bazen de düşünmüyorum daha fazlasını yapmak istiyorum hep kendi kendimi eleştiriyorum aslında bazı konularda ama şiddetin her türlüsüne karşıyım kimse çocuğuna şiddet göstermemeli asla 
(334 puan) tarafından
Anneyiz emin ol bende senin gibiyim hepimizin belli sınırları var elbette şiddetin hic bir hali kabul edilemez ama uzman kfasinda çocuk yetistrebilene helal olsun acikcasi geçen gün pedagoga götürdüm kzimi bzim cok byük derece de uyku problemimiz var ve doktor a ben çocuğumu anlatacagima doktor bana çocuğunu anlattı kısacası kimse mükemmel değil biz insanız ve onlar için en doğru şeyi biz biliriz
tarafından
Valla ben uzman gözünde falan büyütmüyorum o kadar da çocuk sakınılmaz bu konuda haklısın artık devir pamuklara sar devri değil ne kadar narin yetiştirirsen o kadar güçsüz olur
(334 puan) tarafından
Cocuk kendi özgür dünyasını kurmalı bnim dsüncem böyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bana göre kesinlikle çocuklara bağırılmaması gerekiyor . Devir artık eski devir değil . Çocuklarımıza daha çok bağlanmalıyız
(334 puan) tarafından
Peki bu çocuk dsarda hayata karisacagi zaman hala siz koruyabilecek msiniz
tarafından
Bu çocuğun size bağlılığına bağlı aşkım
(334 puan) tarafından
Bence çocuk ne kdar bağlı olursa o kadar durum onun için vahimdir özgür ve kendine güvenen btün sorunların üstesinden tek başına gelebilen bireyler yetiştirmek ilk önceliğim
0 oy
tarafından
Eşime göre çok iyi anneyim herhalde bugün alnımdan öptü çok iyi anne oldun merhametli hatunum dedi 
(334 puan) tarafından
Cok güzel bi davranış olmuş eşinizin yaptgi mutluluğunuz daim olsun
tarafından
Amin teşekkür ederim allah herkese nasip etsin
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Hepimiz insanız bagirip cagirabiliriz sinirlendigimjzde çünkü bazen durmuyabiliyorlar çocuklarımız durmayinca azıcık söylenince çocuklarımızdan nefret etmemiz bekleniyor kızım bazen durmuyor soylrniyorum sonra seviyorum işte daha yeni soyleniyordun gibi cümleler duyuyorum muattap olmuyorum öyle insanlarla eşime göre mükemmel anneyim çünkü kendi gözüyle görür cocuklarima ne yaptığımı ben dört dörtlük anneyim demiyorum ama her konuda onların yanındayım herseyleriyle yorulsam dahi dört dörtlük ilgilenmeye çalışıyorum iki kızım var öperken diğerini de öpüyorum öbürü az yiyince diğeri çok yiyince acaba ben mi az veriyorum diyip kendimi sorguluyorum ikisine de yiyebildigi kadar veriyorum oyuncak alırken birseu alırken ikisine de almaya çalışıyorum çünkü ben annemin babamın yaptığı hataya düşmek istemiyorum isteyen istediğini söyleyebilir herzaman diyorum önce kendi anneliklerini sorgulayıp sonra başkasının anneligine laf söylesinler en nefret ettiğim şey bir annenin anneliğin sorgulanmasidir
(334 puan) tarafından
Allah bagislasin olması greken zaten bu yaptığınız geçen bi yazı okudum diyor ki biz ebeveynler hep atalarımızdan yani ana babamızdan şikayetçiyiz muhakkak bi kusurlarını eleştiriyoruz ve nesil böyle devam edecek bizim çocuklarımızda muhakkak bizd3 eleştirip kızacak şeyler bulacaklar evlat böyle biseymis ne kdar yetmeye çalışırsak çalışalım eksiğimiz onlarin gözünde her daim oluyormuş
(1,865 puan) tarafından
Rabbim herkesin evladını bağışlasın canim tabii ki öyle biz anne babamızı ne konuda eksik görüp elestiriyorsak onlarda öyle elestirecek benim büyük kızım hem ilk göz ağrım hemde özel bir çocuk eşimle ben rahatsızlığından dolayı onunla daha çok vakit geçirip opuyorduk daha çok seviyorduk sonra eşime dedim ki tamam rahatsız ama bu çocuk şuan bunu anlayacak bir yaşta değil annem babam beni sevmiyor diye düşünebilir yine sevgi konusunda rahatsız olan kızım bir tık önde ama içimizde öyle yoksa ikisi de sevgi olarak eşit ama işte dediğim gibi rahatsızlanan kızıma daha duskunuz sadece gistermiyoruz severken ikisini eşit şekilde sevmeye çalışıyoruz ayrımcılık olmasın diye
0 oy
tarafından
Annem bana hiç bağırmadı. Bende yavruma hiç bağırmıyorum. Yorulduğum zamanlar elbet oluyor ama tüm enerjimi çocuğuma harcıyorum. Ev işi, yemek vs eşim geldiğinde hallediyoruz. 

Bir yorumda " peki hayat koruyacak mı?" Gibi bir şey demişsiniz. Çocuğa bağırmamak demek, onu sürekli şımartmak, her istediğini yapmak değil ki. Farklı şeyleri bağdaştırmışsınız.

Gayette etkili yöntemlerle çocugu olması gerektiği gibi yetiştirebilirsiniz..
(334 puan) tarafından
Etkili yöntemden kastınız ne acaba merak ettim doğrusu benim orda savunduğum konu bagrmak degil her şeyden sakinmaya calsmak aradaki fark byük bağırmak dmek zat3n çocukta özgüven eksikliğine sebep oluyor ben bagrmanin dogru bsy oldgunu savunmuyorum ki yazdığım yorumu lütfen daha detaylı okurmusun arkadasim
tarafından
Her şeyden sakınmaya çalışmak farklı bir şey. Tabii ki her şeyden sakınmak mümkün değil. Çünkü insan yetiştiriyoruz, büyüdükçe bizden farklı bir dünyayı da tanıyacak.
Mesela neden kızıyorsunuz ? Bağırmaya iten sebep ne ? Önce sebebi , sonra yaşına ve gelişimine uygun çözümü düşünmeniz lazım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 238 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Busrabusra0 (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 537 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
18 cevap 755 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,236 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,776 soru

23,861,826 cevap