0 oy
126 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (513 puan) tarafından
7 aylık bebeğim süpürge sesinden korkuyor nasıl alistorirum

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla canım ben ağlasa da açtım anlattım oyun yaptım falan öyle öyle alışmıştı ağladı diye açmamazlık yapmadım 
(513 puan) tarafından
Çok ağlıyor kıpkırmızı oluyor kıyamıyorum eşim gelince yaparım yada uyuyunca
Kaç aylıkken alıştı
tarafından
Onu hiç hatırlamıyorum 12 aylıkken bile arads alışmasına rağmen korkuyordu bu bebekler çok değişik
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
10aylik oglum cok korkuyor borudan degilde suprge calistgmda oluyor.cok zorlaniyorm ya kanguruya koyuyorm yada bi elimde onu tutuyorm evi supuruyorm nasil alisir onuda bilmiyorm zok zorlaniyorm
0 oy
(508 puan) tarafından
Benim kızım 5 aylık hep korkuyor ama babası yada anneannesi tutarsa ağlamıyor bende artık öyle yapıyorum ikisinden birisi geldiğinde yapıyorum eşimde alıştı biliyor o yüzden rahatım.
0 oy
(396 puan) tarafından

Valla ben doğduğu günden beri süpürge sesi hiç eksik etmedim evden. Hergun o uyuyor aman odasına girmim diye hiç yapmadım. Uyurken bile odayı güzelce süpürdüm. O yüzden alışkın. Şimdi ise 8 aylık yurutece koyuyorum beraber supuruyoruz. Tabi o en çok dagitma konusunda yardımcı oluyor. :D 

0 oy
(4,953 puan) tarafından
Bizimki de bir dönem öyleydi, eşim evde olduğunda kucağına alırdı ben de süpürge açardım. Bir süre sonra geçti, o sürede de süpürgeyi önüne koyuyordum oynuyordu vs. Öyle öyle alıştı.
0 oy
(2,261 puan) tarafından
Korktuğu an bıraktım sonra bak vuu yapcak bak şimdi diye kendimde yaptım açtım suprgeyi oyuna çevirdim kucağımda meklemeye başlayıncada el ele tutuşup bir oda süpürdük yavaş yavaş oyun oyanarak sonrasında o süpürgeyle yarış yaptı oyuna çevirdim zor oldu ama şuan kendisi oynuyor en azından ;)
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Dışarıda giden arabaları görünce aaa araba gidiyor diye sesleniyordum aynı şeyi evde süpürge açınca da yaptım çocuk süpürgeyi araba zannediyor ))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,475,505 soru

24,155,847 cevap

335,107 kullanıcı

...