0 oy
382 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
tarafından kapalı
O beni lincleyen kendilerince laf soktugunu sanan insan gorunumluluere soyluyrm. Ya sizin kalbiniz nasik bukadar pis. Rabbim sizide bi zora soksun ozman goruselim. Biz elin memleketine gekmisiz. Kendi esyalarimizi bile getiremedik. Evde 1 koltuk var bebekler yatyr. Masa yok. Evde cam yokk. Ev havasiz adim atilacak yer yok cunku cok kucuk.. 2 tabak var 3. Bile yok. Nerde yiyelim smdi misafr geldi diye hergun disarimi cikaralim e yazik dgilmi zor surecteyiz diyrm. Kendi evimdeyken hep geldiler basimizn ustunde tasidik. Anne sevgisini szden ogrenecek dwgil kisme. Size soruyrm bukadar zor durumdayken israrla gelinmek istenmesi normlmii??? Pesine bide koca adami abini ve yegenini takmasi normalmi?? Buraya gwlince bn agirlayamicam oturmaya bile yer yok yerde hali yok. Nasil olacak. Ben devamli yadamiyrmki sirf gezmk icin bukadar zora gerek varmi?? Elinizi vicdaniniza koyun konusun. Şova egrek yok.
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 1,469 göst.
0 oy
0 cevap 264 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,050 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrvnuraldan (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,519 soru

24,059,777 cevap

330,076 kullanıcı

...