0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından
Günde kaç kez emziriyorsunuz bizimki sadece emmek istiyor yemek asla yemiyor gece de emmeden asla uyumuyor ve memeden ayrılınca adeta dövmüşüm gibi ağlıyor nasıl yapsam gün için de resmen memede yaşıyor çok yoruldum emzirmek işkence olmaya başladı doktor bıraktırma daha erken dedi sütüm varmı ondan bile emin değilim sağım yaptığımdan 45 Ml çıkmıştı 

3 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Benimki de oyle bu ara durup durup emmek istiyor yeni boyle oldu sadece gece emiyordu simdi gelip yatiyor kucagima bu donem boylemi oluyor acaba 
(331 puan) tarafından
Bizimki hep böyleydi
-Reklam-
0 oy
(873 puan) tarafından
Bizde öyleyiz karnı tok olsa bile meme meme diye peşimde dolanıyor ama biz günde 4ogun ek gıda yiyoruz önce ek gıda sonra meme veriyorum aç bırak biraz öyle dene 
(331 puan) tarafından
12 aylık olana kadar iydi sevdiği şeyleri de yemiyor önüne koyuyorum alıp atıyor yere döküyor ağzına alıp tükürüyor bu döngü hep böyle meyveyi bile
(873 puan) tarafından
Kilosu kacdi canım en son
(331 puan) tarafından
10 du hala 10
(873 puan) tarafından
Kilosu çok da düşük değil kuzum sütun yarıyor bebene biraz daha sabır et zorlama belki inata bindirmiş olabilir
(331 puan) tarafından
Ne bileyim yemek yemiyo çok üzülüyorum
0 oy
(422 puan) tarafından
Ay iyi denk geldi valla sizinki uyku düzeni nasıl gece hiç uyanıyor mu
(331 puan) tarafından
Uyyomu daha doğru olur saat başı ağlayarak uyanıyor artık ne sinir im kaldı ne bişe tahammül edemiyorum
(422 puan) tarafından
Vallahi benim ki de öyle ben kime dediysem inanmıyorlar.diyorlar artık büyümüş uyku düzeni olması lazım gece uyanmamasi lazım.bizimki sabah olana kadar delirtiyor beni .tam uyuyorum ağlıyor en az 10 defa kalkıyor
(331 puan) tarafından
Bizim de valla dayanamıyorum kızıyorum asla kızmak istemiyorum ama dayanamıyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,673 cevap

335,998 kullanıcı

...