0 oy
347 göst.
Diğer kategorisinde (363 puan) tarafından
Ne Anna babama evlat olabildim, ne kardeşlerime kardeş, ne eşime eş, ne arkadaşlarıma arkadaş, ne çocuklarıma anne.... Elimde bı çocuklarım kaldı onlara da bağırıp duruyorum bu annelik mi? Sürekli ofkeliyim hayatımda ki insanlara hep bağırarak müdahale ettim hiç akılla mantıkla yol yürümedim o yüzden kimsesiz kaldım iki küçük sabi meleğim var onları da bazen tahammül edemiyorum bağırıyorum sonra pişmanlıklar içinde kalıyorum ama tabi bir kere bağırmış oluyorum çocuklar korkunca gözlerini kapatıyor.. taksitle sunla bunla çocuklara herşeyin en iyisini almaya çalışıyorm yemekleri herşeyin en güzelini yedireyim diyorum elbiseleri hep temiz olsun hiç kirli olmasınlar diyorum ama bağırınca bunların bı önemli kalmıyor ne yapmam lazım kızlar bu bağırma işi nasıl çözülür kendimi yerden yere vurmak istiyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bağıran anne çok gördüm. Eşinden destek görmeyen. Yemeğini yiyememiş, tırnaklarını kesememiş,tuvalet ihtiyacını bile zor karşılayan bir anne. Evin tüm yükü omuzuna yüklenmiş, akşam olunca bugün ne yaptın ki de bu kadar yoruldun soruları. Anne olmak çok zor ama bir o kadar da güzel. Hepimiz insanız hepimizin sabrı tükeniyor bir noktada. Çok pişman oluyoruz ama öyle böyle büyütüyoruz çocuklarımızı. Rabbim sana sabırlar versin. Çocuklarınla beraber ailenle çok güzel bir hayatın olsun❤️
(398 puan) tarafından
çok güzel anlatmışsın
(568 puan) tarafından
Bu ben
-Reklam-
+1 oy
(23,418 puan) tarafından
Psikolojik yardım öfke kontrolü için şart tabi öfkeye sebep olan şeyleri bulup ortadan kaldırmakta 
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Nasıl çözülür.Bi psikoloğa girin 
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Öncelikle kendinizi sevin ve değerli olduğunuzu bilin. Sonra da enerjinizi değiştirmeye çalışın. Yani sabah enerjik uyanmasanız bile kalkın işlerinizi halledersen neşeli müzikler açın, şarkılar söyleyin, dans edin. Etrafınızdakiler de zamanla size eşlik eder ve aranızda yavaş yavaş bir bağ oluşmaya başlar. İçinizden gülümsemek gelmede bile yüzünüze o ifadeyi yerleştirin. Bol bol gülümseyin. Gezin, tanıdıklara selam verin, hal hatır sorun. Etrafınız çiçeklensin inşallah... 
0 oy
(11,925 puan) tarafından

image................

.......
(11,925 puan) tarafından
:( aynen öyle.. bende okurken ağladım
tarafından
Farkında olup hıc unutmayıp her anı güzel yaşamak çok önemli
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Benim annemde anneliğin çocuğuna en güzel yemekleri yedirmenin oldugunu düşünüyor ben okadar sevgisiz buyudumki 33 yaşındayım hala onların etkilerini taşıyorum eminim benim annem kadar vicdansız değilsindir de o çocukların en çok senin sevgine ihtiyacı var ben hala annem beni niye kabullenmedi diye düşünüyorum lütfen çocuklara sevgi dolu bir anne olmayı dene ve gerekirse destek al 
0 oy
(5,414 puan) tarafından
Canım psikolojik destek al. Zaten boşanma sürecindesin biliyorum. Yani kolay şeyler değil bunlar. Zaten sağlıklı olan destek alman. Git kafanı rahatlat. Olmaz böyle. 
0 oy
(4,911 puan) tarafından
Senin de dediğin gibi çocuklarının en iyi şeylerden çok sevgiye sabıra ihtiyacı var, zor süreçler yaşıyorsan ki öyle duruyor iki tane aldığın şeyi bir tane al çocuklara ama kendine psikolojik destek al. En doğrusu bu olur. 
0 oy
tarafından
esinle ne sorunun var ki bence hersey es ile halledilir

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 437 göst.
16 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 700 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 609 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,930 göst.
25 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,434 soru

24,072,336 cevap

330,742 kullanıcı

...