0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar 4+5 . Haftalardayiz ama ben hissediyorum biliyorum çok erken ama bazen fasulye gibi hissediyorum içimde gaz sancısı değil 2. Gebelik bağırsak da değil kasiklarimda hissediyorum . Sizde de böyle oldu mu 

8 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Gaz sancısı bu haftalarda mümkün değil. 
(75 puan) tarafından
Öylemi canım valla bilemiyorum ki ya :)
(2,366 puan) tarafından
Daha kese oluşuyor bebeği bile bazen görmüyorlar bence gaz seğirmesi mısır patlaması gibi şeyler bağırsak hareketi hep :))))
(75 puan) tarafından
Kese oluşmuş canım ultrasonda baktı:
(2,366 puan) tarafından
Oh ne güzel sağlıcakla kucağına al inşallah :)
(75 puan) tarafından
Teşekkürler canım amin
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Valla ben avucumun içindeydi tuttum bile  ne korkmuştum ogün. Ama 17-18 haftalardaydı.

(2,385 puan) tarafından
Bagırsak hareketlerindir. Mümkün değil bu haftada. Birde kilon normalde hiç mümkün değil.
(75 puan) tarafından
160 boy 55 kilo
(2,385 puan) tarafından
Mümkün değil canım benimde kasıklarımda hareketlenme olur bağırsaklardan. İlla karında olcak diye birşey yokki kasıkların biraz üstündede oluyor. Ayrıca o kesinin içinde minicik şuan ayakları bile yok kuyruk şeklindedir.
(75 puan) tarafından
:) ben yanlmism demekki kiz
(2,385 puan) tarafından
Fotoğraf koydum bak kız onun gücü yokki keseyi ittircekte sen hissetcen içinde uçuyor çocuk hahahah :)
0 oy
tarafından
Oğlumda 7 -8 hafta arası hissediyordum ikinci gebeligimdi
(75 puan) tarafından
Evet kizz gerçekten doğruymuş bak hissediliyor kizimi 20. Haftalarda hissettm yanlış hatrlamiyorsam
0 oy
(739 puan) tarafından
4+5te daha kan pıhtisi seklinde hissetmeniz mümkün degil
(75 puan) tarafından
Sol kasigimda hissediyorum sürekli canm belki doğrudur sen haklisindr ben öyle hissediyorum
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kızz kendine gel öyle şey olur mu hiç ben 16 haftalığım daha 1 haftadır anca hissediyorum hareketlerini senin hissetmen için çok erken sen psikolojik olaral öyle hissediyorsun :)
(75 puan) tarafından
Kiz ama kızımda öyle hissetmedim hiç 2. Hamileyim sol kasıkta hissediyorum hep . Belki de haklısın doğrudur canım valla :)))
0 oy
(111 puan) tarafından
Tövbe bismillah kız dur bebeğin daha kolu ayağı yok . Bebek şuan gelişiyor . Bu kadar erken de değil
0 oy
(3,893 puan) tarafından
10 haftalık deseydiniz evet derdim ama 4,5 haftalık nokta kadar bişey imkansız neredeyse 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
O haftada daha susam tanesi canım nasıl hissedebilirsin mümkün değil annelik duygusu işte ondandır 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 534 göst.
+1 oy
1 cevap 90 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,343 soru

24,138,052 cevap

334,387 kullanıcı

...