0 oy
1,355 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (548 puan) tarafından
Ben 6 aylik hamileyim zar zor ev işlerimi yapıyorum iki eltim var hep beraber kaynanama yardıma gidelim diyor hali yıkama mutfak dolabı vs temizlenecek yıkanacak sırt ağzımda çok var siz olsaydınız ne yapardınız gider miydnz bayram temizliği yapılacak komple herseyi ://

39 Cevaplar

0 oy
(20 puan) tarafından
Bende 6 aylik hamileyken gidip silmiştim sonra 8 aylik hamileyken işte bayram geliyor napicam falan dedi napayim anne hamile halimle cam mi sileyim dedim nolmus biz su taşıyorduk dedi ee tanımasaydın napayim dedim bir gün bana yardıma gelmedi annem istanbuldan geldi temizledi evimi ondan sonra bir iki sonra akıllandım çok şükür
(548 puan) tarafından
Kimse kimseyi düşünmüyor tabi iyi yapmışsın
-Reklam-
0 oy
(678 puan) tarafından
Hayri tabii ki temizlemem
0 oy
(105 puan) tarafından
Valla hamile olmasam bile gitmem. Bananeee geçen bayram görümcem diğer eltimin yaninda bayram geliyor onun umrunda değil kaynanam gelmiş bana işte bayram geldi temizlik ne yapilacak camlar silinecek ne diye söyleniyor hiçte oralı olmadim aşağı inip eltime de demiş güya biz yapmak için. Ondanda sanırım ses çıkmadı. Kaynimla birlikte silmişler iyi etmişler cagiraydin kizini sürtmeye gondercegine. Makinasi küçük bir perdeleri getirdi benim makinaya koymak için orda dedi çocuklarla camları siliyoruz şu perdeleri senin makinaya atalım diye. Çok bile ona 
(548 puan) tarafından
İyi yapmışsın cnm:)bnm kaynanam da öyle bize geldi şu idim var bu isim var dedi bende oralı olmadım zor isimi yapıyorum yani
(105 puan) tarafından
Benim 14 aylık kızım var birde 6 aylık hamileyim utanmadan derlerse de ağzının paylarını alırlar. Kızı yanında 4 tane boyundan adam asılır oğulları var evinde  el birligiyle yapsınlar bize mi düşer bu kadar insana
(548 puan) tarafından
Aynen öyle yok niye kiysinlar kızlarına ,elkizi varken  o dusuncedeler yani
0 oy
(528 puan) tarafından
Hiç gitmedim Kaynanamın evini temizlemeye. Ufak tefek işini kendi yapıyor. Büyük temizliğe de kadın tutuyoruz 3 oğlu aralarında eşit şekilde masrafları bölüşüyor 
(548 puan) tarafından
İyi be güzel yaaa
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Normalde tamam ama hamileykende gitmem kimse kusura bakmasın ya da baksın çocuğum herkesten önce
(548 puan) tarafından
Aynen öyle valla kimse bana gelmez işi dustumu gelir yada arar
0 oy
(203 puan) tarafından
Ben giderdim ama zaten sana iş yaptirmazlar bnce benimkiler yaptirmiyor yada oturduğum yerden süs eşyalarının tozlarını falan maksat muabbet beraber olalım diye benim ektim yokta görümcelerim sağolsun bı iş yaptirmazlar sen cocugunla ilgilen derler ben istersem yaparım öyle hafif şeyler hamileykende öyleydi sonrasındada öyle kayinvalidemde yaptığım en büyük iş kek yapmak oldu kayinvalidemde ben gelmeden heryeri temizler zaten sen dinlen evinde çok yapıyorsundur gezmeye geldiniz der ama.tabi iş yaptiracaklarsa gitme sen bilirsin huylarini zaten
(548 puan) tarafından
İş yapmak için gel diyor sanki kasıma gözüme mj bakacaklar bide hali yikkatiracak eşim bu halde nasıl çağırıyor dedi
0 oy
(409 puan) tarafından
Bnm 3 gebeliğim şuan ne onlar yardıma bana gelir ne ben giderim anca ewime çocuklarima bakarım.. bide iki tane görümcem var zaten onlar kendine yeter. Sende 6 aylık hamilesn bnce gitme 
(548 puan) tarafından
Bnm de iki görümcem var evleri yakın hiç biride gitmiyor annesine yardım ben zor kendi işimi yapıyorum yani
(409 puan) tarafından
Hamilelikte gerçekten zor insan kendine yetemiyo  ya... Bn kendimi iyi hissedersem gider bi Süpürge çekerim bulaşıari toplarim o kadar derin temizligie girmem
0 oy
(815 puan) tarafından
Kimse kusura bakmasın ben gidemem anca dolaplarını silerim o kadar ama hali filan yıkayamam hamile halimle valla bana hiç yardıma gelen olmuyo 
(815 puan) tarafından
Ilk çocuğunda bir evimi temizleyelim doğuma az kaldı dedik yaparız yaparız dediler kendi temizledigim evle girdim doğuma kırkının içinde bile bir gün parmaklarının ucuyla yardım görmedim
(815 puan) tarafından
Simdi ikinciye hamileyim fazla gidip gelmiyorum bile zor oluyo hamileyim halim yok çocuklara zir oluyo deyip gecistiriyorum
(548 puan) tarafından
Bana da aynı şekilde öyle hiç yardim etmezler birbirlerine yardim ediyorlar ama bana gelince hiç etmezler .beni hep dışlandılar aralarına almadılar hiç kötülüğünden dokunmamistir kimseye
(815 puan) tarafından
Yok kuz7m o ondan kaynaklamiyo benim ektim kaynanama altlı üstlü oturuyo onun çocuğuna baktı gorumcemle de yakınlar hasta oldu ameliyat oldu onu da baktı neymiş bnm evim uzakmış zor oluyormuş uzak dediği 750 metre 1 km yol hasta oldu mu bn uzak deyip gitmemezlik yapamiyorum
(548 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Ben hamile olmasam da gitmem, oğlu gitsin yapsın. Benim ailem kocamı çağırıp ev temizletmiyor. Ne münasebet ya.
(548 puan) tarafından
Dimi aynen öyle lafa gelince elkizi diyor işleri düşüncede böyle çağırıyorlar hiç düşünmüyorlar bu haliyle nasıl yardım edecek diye gitmicem ztn
0 oy
(1,109 puan) tarafından
Hayatta yapmam.
(548 puan) tarafından
Aynen valla
0 oy
(163,378 puan) tarafından
gebelik problemli degilse kaynana kotu biri degilse gidilir kotu dusunme temizlik yaptim diye bebege bisi olmaz ben 7 aylikmi ne gebeyken insaat temizligi yaptim
(548 puan) tarafından
Sırt ağrım çok var  gitseydim iş yaptırırlar acımazlar yani bende gitmicem o yüzden eşimde izin vermiyor ztn
oncelik bebegin olmali tabiki ama bebekde problem yoksa git temizlik yapmam ama size yemej cay yapar bulasiklari hallederim de
(548 puan) tarafından
Yok onuda demem degmezler çünkü kötü günümde kimse yanımda olmadı herkezi kötü günümde tanıdım boswerrr
kiz onlar yaninda olmadi dite sende aynini yapma cenneti kaybetmekle kazanmak birmi sen bikirsin ama sevabi sana gebenin 1 rekat namazi 70 rekat mamaz gibiymis dusun
(548 puan) tarafından
Anladım cnm haklisin
(1,109 puan) tarafından
Niye insanları yanlış yönlendiriyorsun.Sana birşey olmamıştır olabilir.İstersen taş taşı.Bir de 70 rekat kılmak gibi diyorsun fetva da veriyorsun.Kimlerle uğraşıyoruz ya
(11,958 puan) tarafından
Sevdaağğ :D
geldi çaglaaa iyi oku çagla bebekde sorun yoksa yazdim millet bitti banami sardin caglaaa
sen git cocuguna bak sandalyeye baglama
(11,958 puan) tarafından
Başka bi postta ısrarla çağla olmadığını söylüyor :)
(1,109 puan) tarafından
Ne sandalyesi kız .Ne diyon?
(1,109 puan) tarafından
Israrla Çağlasın diyorsunuz ya.E hadi Çağla olayım bakalım.:)
insanlari nerde yanlis yonlemdirdigimi aciklarmisin çaglaa gebelik problemli degilse yazmisim dimi sen ne okudugu anlayamiyomusun?
millet bitti bugun banami musallatsim
(1,109 puan) tarafından
Ben sorunlu gördüğüm ve bana uymayan yorumlara yorum yapıyorum.Bunu musallat olarak adlandırman çok komik
yanlis yonlerdirmeyi acikla cagla gebelikde sorum yoksa yazmisim dimi sen nasil okuyup nasil algiliyosun komik olan benim yazdigim degil senin yuzsuzlugun
(1,109 puan) tarafından
Öf Çağla sizi baya zortlatmış anlaşılan.İki lafın biri Çağla . Yanlış yönlendirmeyi açıkla dediğine göre pek bilgi sahibi bir insan değilsin
sen ciddi problemlisin cagla 1,3,4,5,7,8 kisi degil onlarca kisi sendem tiksinmis benden uzak dur
(1,109 puan) tarafından
Durmuyorum canikom.Sizi aydınlatmaya geldim
keske nickini istenmeyentüy yapsaydin çagla
(1,109 puan) tarafından
Yok bebeğim aydınlık yapacaktım da vazgeçtim
(1,109 puan) tarafından
Şöyle daylight falan yapacaktım bebeğimm
(1,109 puan) tarafından
Ayrıca Çağla değilim ama eğer sizi kudurtmuşsa Çağla olayım bari bee ahahahaa
(11,958 puan) tarafından
Peki bu senin ilk hesabın mı?
tarafından
Canım Çağla bizi kudurtmadı kudurarak gitti
tarafından
Sevda burada Çağla gibi davranıp daha sonra platformdan gidip ,  istenmesen ve tekrar yeni hesap açsan Sevda olur musun tekrardan ? :D kabul eder misin sen olduğunu :D bununda kabul etmesini beklemeyin
kabul etsin etmesin kim oldunu bilmeyen kalmadi zaten dun zenconun postunda 100 den fazla bildirim geldigi halde 1 kez cvp veremedi
tarafından
Alakasız yoruma yazdı ya ben çağla değilim diye :D
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(1,109 puan) tarafından
Akıl sağlığın yerinde mi merak ettim.Benim bu platform harici işim yokmuş gibi mesaj gelecek mi diye tetikte mi bekliycem sizinki gibi.Çağla sizi zortlatmış ben de zortlatayım bundan böyle :)))
bi alt yoruma cvp vermen peki ☺️☺️☺️☺️ hee tm çagla sen dogrusun en dogrusu en haklisi sensin devam et  boyle zortlayan biz degil sensin☺️☺️☺️ zenco gider ayak aldi boyunun olcusunu
(1,109 puan) tarafından
Ya çok komiksiniz ay tamam itiraf ediyorum duruun vurmayın Çağlayım ben Çağlayıım :)) Gerçekten o kişi benim ya.Sonunda beni zortlattınız ifşa oldum.Aman YaRebbim naapacam şimdi ifşa ettiniz beni.Bundan böyle melekinannesi değil Çağlayım. kalp kalp öpücük öpücük emojisii
tarafından
Akıl sağlığın yerinde olsaydı yılanlıkta master yaptıktan sonra istenmediğin yerde durmazdın şimdi dur durabilirsen hadi bakalım
(1,109 puan) tarafından
Durucam sana soracak değilim canikomm
tarafından
Kız Sevda bence bu çapla değil bu kadın daha bir ne desem mahalle ağzıyla konuşuyor böyle cennet mahallesinden çıkma gibi bu Çağla’dan da beter :D ayy
allah seni yaa ikna oldunmu cagla olmadigina☺️☺️☺️
tarafından
Aşkım bilemedim çok mahalle mahalle kokuyor :D
(11,958 puan) tarafından
Allahım bide post açmış çarşaflıym diyee hiç inanasım gelmedi, şayet kendisi ramazanda oruç postlarıyla resmen dalga geçmişti
(1,109 puan) tarafından
Yaw bebekamın dalga geçmiyom
(11,958 puan) tarafından
Türkçe konuş ;))
(1,109 puan) tarafından
Arada 2. Kanala geçiyom ahaha
(11,958 puan) tarafından
Anlamadım ondan dedim, bebeğim anlamına fln geliyor heralde ;)
(1,109 puan) tarafından
Ay eveet çok zekisin kızz .Bu yaşta bu zeka
(11,958 puan) tarafından
Yaşımdan haberin var mı, belki benden yaşça küçüksun
carsaf postunu niye kapattin
(11,958 puan) tarafından
Tam bende onu diycektim sevda, dalgasını geçip kapattı :)
(1,109 puan) tarafından
Paşa gönlüm öyle istedi
çarpilirsin çagla diycemde rabbim zaten çarpmis seni
tarafından
Allah aşkını konuşturmayın ya konuştukça okudukça tiksinme geliyor çarşafı bile kendine alet ettin ya şeytan işbirlikçisi ya Allah ın farzlarıyla dalga geçenden olur mu olmaz .
(1,109 puan) tarafından
Hadi bay bay bebişler kıymetli vaktimi yeterince kadar ayırdım size.Bir sonraki postta görüşmek üzere esen kalın
tarafından
Seni polise verseydim kıymetli vaktini ceza evlerinde harcardın dua et ki burada harcıyorsun kıymet bil kıymet
(1,109 puan) tarafından
Polis mi .Ay yok bir de FBI devreye girseydi.Allah Allah z Töbe Bismillah Muhammed aşkına yawww İnşaAllah MaşaAllah
(11,958 puan) tarafından
:Djddj  tovbee kızlar bu çağla değil bence ya hatta kesin değil, o olsaydı şimdiye çoktan hakaret edip kaçmıştı :D
tarafından
Bak canım Çağlaysan bu kadar yüzsüzlük bir insan için çok fazla biraz onuru olur olur insanın gururu olur birşeyi olur yani istenmediği yerde bu kadar kalma çabasına girme değilsen de tehlikeli tehlikeli hareketler edipte o kadının neler yapıp yapmadığını bilmeden saptal saptal konuşma  zararı sana olur çünkü burada bir sürü şahit ve tanık var ayrıca kendilerine yapılanlardan dolayı şıkayetci olmasına ikna edebilecegım bir çok insan özellikle çocuklarına karşı yaptıklarını anlatabilecek bir çok insan o yüzden sus
(1,109 puan) tarafından
Ip adresinden zaten belli olur Çağla mıyım değil miyim .O yüzden kafa rahat.O şahsı da tanımıyorum ayrıca.Çağla diye tutturan sizsiniz kuduran sizsiniz.Eğer çocuğunu istismar eden biriyse o şahıs ***** mı ki başka bir hesaptan Çağla değilim desin.Siber büro bu işler için var.Yerin yedi kat dibinden bu platforma girse Ip adresinden zaten bulunur
tarafından
Çağla sen IP değiştirmeyi biliyorsun :D
(1,109 puan) tarafından
He he aynen :))Yok tatlım nato kafa nato mermer böyle devamkee
tarafından
Terbiyeni takın kudurma kelimesin çok kullanıyorsun bak zamanında bir çok hay van ısırmış ki kudurmadan başka kelime  bilmiyorsun sakin ol geçti canım tedavini olduysan bizde kudurmayız rahat ol yani tanımıyorsan abuk subuk konuşma insanların ne yaşadığını bilmeden dalga gecer gibi de post açıp kapama dıkkat çekmek için
(1,109 puan) tarafından
İdil aynen birçok hayyyvan şuan beni ısırıyor ki kudurmanın me olduğunu biliyorum aşinayım .Ama kudurmadım aşılıyım bebeğim.
tarafından
Sen olayı çok yanlış anladın canım benim seni zamanında çok ısırmışlar belli ki aklında kalmış şimdi sen bize ataklar yapınca bize kudurmayın kudurmayın deyip duruyorsun ya hani kendinden hala şüphe ediyorsun belli ki Kuduz olmak hakkında aşılıysan iyi bizde kudurmayız o zaman bilgi için tşk :D arkadaşlar bizde aşılarımızı olalım malum melekinannesi gibi melek olan bir hanımefendi gibi herkes aşılı olup olmadığı hakkında bize bilgi vermez mazallah kudurururuz :D malum herkes aşılı değil :D bulaşır
(1,109 puan) tarafından
Evet işte onu diyorum ısırıldım ben yavrum.Aşinayım biliyorum yani ahahaaa
tarafından
Biz senin aşına olduğunu zaten anladık sen rahat ol aşılıysan diyorum rahat ol relax kudurmayın deyip durma yani bize sakin ol salyalarını  başka yerlere akıt hadi
(1,109 puan) tarafından
İyi de ben kuduz değilim aşılıyım siz değilsiniz ki kudurdunuz.Ay hatırlat san bir ara  sözlük hediye edeyim.Okulda da Dil Anlatım dersi zayıf geldi herhalde yavrumm
Deli oluyorsun dimi sinirden o yüzden yazılanı pek gözün görmüyor anlamıyorsun .Sakin oll sakin ol herşey yoluna girecek
tarafından
Demek ki aşıların tam gününde zamanında yaptırmıyorsun  ki kendi salyalarını bize akıta akıta kudurmamızdan endişe edip kudurmayın diyorsun hey hey aşina olan sensin bebeğim haklısın benim  dil anlatımım gayet yerinde de aslında seninki senin deyiminle nato kafa nato mermer yani daha fazla Rezil etme kendini hadi kıymetli vaktını aşılarını gününde yaptırmaya harca ki karşı tarafa da bulaştırma tehlikesi geçirme
tarafından
Herşey yolunda canım benim aşına olan aşılı olan sensin eşine söyle sağlık karneni kontrol etsin :D tasman gevşemiş tutsun
(1,109 puan) tarafından
Benim tam aşılar.Rahat ol canikom .Ayy ısırmaya çalışıyor beni komşulaaar yardim edin
tarafından
Aşılıymışsın birşey olmaz :D
(1,109 puan) tarafından
Ay hoştt küpeek ahahahaaa.Hadi postuma gel de bana çarşaf rengini seçelim yavru
tarafından
Kendi kendinin yılan gibi kuyruğundan ısırdın önce şimdi köpek olmuşsun millete hoşt diyorsun  benim sen rahat ol sen eşine söyle tasmanı geri çeksin eğitimini tamamlasın yapamıyorlarsa bana gel ben eğitirim seni tecrübelerim var çarşaf diyor hala :D
(1,109 puan) tarafından
Oo tecrübe konuşuyor.Dağılınn.
Ay bir de çarşafımla dalga geçiyorsun .Aşkolsun sanaaa ühüü ağlıyorum şuan
0 oy
(8,876 puan) tarafından
O bana gelir hamileyken. O halimle kendi evimi temizleyemkyorum başkasınınkini hiç temizlemem
(548 puan) tarafından
Aynen öyle ya bende zor temizliyorum onlar hiç bana temizliğe gelmezler ztn beklemiyorum da
0 oy
(9,912 puan) tarafından
Benim eşim dün dolabı surüdüm diye kızdı temizliğe hiç gondermez 
(548 puan) tarafından
Dimii eşimde göndermez zatn eltilerim çağırdığı için kızdı zaten sen hamilesin bilmiyorlar mu diyor sanki
0 oy
tarafından
ayni seyi yasadim. gorumcem yeni evine tasindigi zaman cagirdilar 8 aylik falandim o yuzden sen otur biz yapariz falan dediler ben de kaynanayla oturdum kocam gelince hemen kactim oradan hic rahat edememistim keske gitmeseydim. bence hic gitme sancim tutuyor belim agriyor de
(548 puan) tarafından
Aynen insan rahat edemiyorum başka yerde bende öyleyim yardıma gitmeyecegim ztn eşim de izin vermez ev işlerini eşimle yapıyoruz zaten
0 oy
(19,940 puan) tarafından

Gittikte ne oldu kıymet mi bildiler bacı 6.5 aylik hamileydim 3 gün zeytin toplamaya gittim şimdi ne yaptı ki diyormuş zeytin topladıysa zeytinyağı yiyor bedava mi yiycekti diyormuş kendi ailem kızdı ne işin var diye ben yardım olsun Allah razı olsun der hayır duasını alırım diye gittim ama nankör her zaman nankör kendinj ve bebeğini düşün ben düşünmedim 34.hafta doğurdum  

(548 puan) tarafından
Çok kötü olmuş cnm bebegin nasil iyidir inşallah valla öyle sen kendini düşünmesen kimse düşünmez
(19,940 puan) tarafından
Çok şükür iyi 4 aylik oldu dün canım :)
(548 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm
0 oy
(508 puan) tarafından
Yapmadım yapmam da zorlu bir hamilelik süreci geçirdim sağ olsun eşimde destekçiydi 
(548 puan) tarafından
Yok kız çok şükür ayrıyız biz
(508 puan) tarafından
O zaman eşinizi ciddi anlamda karşınıza alacaksınız çocuklarınız yokken yada uyurken falan diceksiniz çocuklar var kendi evimizin işi var. Varsa rahatsızlıginizi dile getirin kaç tane eltim var onlar yapsın vs diye herşeyi konuşacaksıniz yoksa anacik yapılı olmaya devam eder.
(548 puan) tarafından
Yok eşimde gitmemi istemiyor nasıl olur da çağırdılar dedi bu haldee
(508 puan) tarafından
O zaman hiç gitme boşver giden değil gitmeyen kıymetli oluyo
(548 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Onlar bana gelsin yardıma hiç gidemem 
(548 puan) tarafından
Aynen onu da istemem ama benden de b8sey beklemesinler yani
0 oy
(5,152 puan) tarafından
Oha be. O eltin hamilelik nedir bilmiyor mu. Halı yıkama sandalye tepesi dolap silme bi de. Oldu canım. 
(548 puan) tarafından
Biliyo neden bilmesin işlerine gelmiyor onlar kaynanaya gidiyor diye bense gideyim istiyorlar
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Onların toplanıp sana gelmesi lazım utanmıyorlar mı 
(548 puan) tarafından
Yok ölsem de gelmezler  biraz kinciler

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 545 göst.
12 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,667 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,961 puan) tarafından soruldu