0 oy
97 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (18 puan) tarafından

image

Hanımlar ana kucağı olarak elele'nin elektrikli sallanabilen ana kucağını öneriyor musunuz 2600 lira civarlarında almaya değer mi?

2 Cevaplar

0 oy
(6,834 puan) tarafından
Ben almamıştım ama bence değmez canım hem çok pahalı hem de çok uzun süreli olmuyor bunlar kullananlardan duyduğum kadarıyla 
(18 puan) tarafından
Evet bana da öyle dediler en fazla 4 ay diyorlar parasına değer mi bilemedim
(6,834 puan) tarafından
Bence hiç gerek yok kuzum bende çok özendim zamanında arastirdim da ama cok kullanılmıyor dediler almadım hiç bebek arabası pusetinde gecirdik vaktini bide bunların bı tık büyüğü oluyor elle sallanan onlardan hediye gelmişti onunla geçirdik zaten yaza denk gelecek seninki sıcaklarda istemez bile onda yatmak
(18 puan) tarafından
Ağustos sonu Eylül başı doğacak işte inşallah, Mersin 2. Ayından itibaren kış başlıyor
(6,834 puan) tarafından
Anladım kuzum ama kullanışlı değil gördüğüm kadarıyla yine de sen bilirsin sağlıkla al kuzum:))
(18 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullandım aynısından. Bence aşırı kullanışlı. Sallanmayı sever mi sevmez mi diye düşünmeden direk aldım. Çok kolaylik bir anne için. Benim arkadaş normal düz aldı bebeği sallanmayı seviyordu aşırı zorlandı. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 478 göst.
28 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Sizden birisiii (685 puan) tarafından soruldu
+4 oy
23 cevap 622 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Minelsaglam33 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 919 göst.
0 oy
23 cevap 798 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hatice ata (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı