0 oy
397 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herşeyi size en başından anlatmak istiyorum 25 haftalık hamileyim bundan 3 gün önce eşim bana sinirlenip tokat attı ikimizde çalışıyoruz ben bebeğimin eşyalarını şimdiden yavaş yavaş almaya başladım benden para istedi bende çocuğun alışverişini yapıyorum veremem deyip vermedim benden yüksek maaş alıyor. Bu tokat bana değil çocuğuna atıldı. Neyse.. Kayınbabam ve kaynanam larla altlı üstlü oturuyoruz geçen haftalar da maç vardı ve kayın babam bize sormadan misafir çağırdı bunu bize son dakika söyledi alttan aldım ve sustum. Bugun gene maç var kayınbabam kara misafir gelecekti onlara gene son dakika bize size gelecek dedi halbuki onlara gelecekti maç olduğu için bize çağırmış bize hiç sormuyor müsait misiniz falan diye kendi kafasına göre iş yapıyor bende buna sinirlenip eşime bu 2 oldu baban hiç bize sormadan misafir çağırıyor insan Bi sorar belki biz müsait değiliz dedim eşim de kayın babam a söylemiş tepki yapıyor falan demiş. Ben sorumsuzluğu bunlarda görüyorum oğlunun evi tamam da insan Bi sorar müsait misiniz falan diye. Ben böyle sorumsuzluğu bunlarda gördüm. Kaynanam la olan problemimiz de benim devamlı ağrılarım oluyor ara ara kanamam oluyor önceden 1 tane düşük yaptım ağrım olsun hemen kaynanam bu çocuk düşecek bu çocuk olmaz deyip duruyor..

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çalışan insanın evine misafir getirmek ne ya.bende yeni bıraktım işi o yüzden anlarim çalışanı . istemiyorum de cik .bide hamilesin ya dinlenmen lazım kendi evinde agirlasin 
tarafından
valla calismayana bile getirilmez
-Reklam-
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Eşinde hemen yetiştirmese keşke.. canim  yaranamiyosan eğer lafını Tatlıca soyle.. eşinin böyle seninone atmasida hoş değil.. eşinize aradan çıkart bence direk usulünce sen söyle..
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Kayinpederinin yaptığı gerçekten ayıp canım ya dediğin gibi sorması lazım esininde tokat atmasına şaşırdım hele hamile bi insana allah yardmcn olsn kayinvalidene gelince moral vermesi lazım daha 
0 oy
tarafından
ALLAH yardımcın olsun yavrunu sağ sağlim kucağına al inş vardır öyle hain insanlar ama korkma onlar istedi diye bebeğe bisey olmaz ALLAH onu nasip etmişse kimse bisey yapamaz bide hiç mi kimsen yok gitsen sorunlarını söylesen çözüm bulsalar burda kimsenin sana faydası olmaz hep böylemi devam edicek hayatın 
0 oy
(782 puan) tarafından
O nasil soz ya bu cocuk olmaz ne sinir oldum ya sen hamilesin hizmetlerini sana mi yaptiriyolar hadi oyle neden onceden haber vermiyolar kuzum benim uzuldum ya neden bu kadar dusincesiz bu insanlar allah sabir versin 
0 oy
tarafından
Eşin ne diye hemen her şeyi babasına anlatıyor ://tokat atması ayrı bir mesele 
(13 puan) tarafından
Baba oğul arasındaki bağ çok farklı eşim gider babasına herşeyi söyler ne o babasına toz kondurur nede babası ona
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Çaşırıyorsa kendine çağırsın bi zahmet onun yedi sülalesiyle oturmak zorunda değilim
0 oy
(658 puan) tarafından
Gelen misafirdemi utanmıyor hamile insana yük olmaya terbiyesizler
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Şom ağıl kaynana kötü düşüncesi onu saarsin inşallah. Kayınpederin sinir bozucu cidden ben asla çıkmazdım misafirlerin karşılama gider yatardım eşin demiş anlar inşallah 
(13 puan) tarafından
Eşim le ikisi kendi evlerine gittiler ben gitmedim zaten eşim niye gelmedin utancından mı dedi baban utansın ben utanılacak bişi yapmadım dedim. Düşüncesiz canım bunlar inşallah anlamıştır çok yüz verince böyle oluyor ilk başta ağırlığımı koyacaktım
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Yani bilemedim esin de herşeyi onlara mi.söylüyor 

Tokat'a gelince Allah .sorsun ondan 
0 oy
tarafından
sizin eviniz syri size sormadan misafir cagiramaz esin tavır yapiyo yerine baba bize sormadan misafir çağırma demesi gerekiyodu

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 315 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 827 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Byzaer (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 503 göst.