Herşeyi size en başından anlatmak istiyorum 25 haftalık hamileyim bundan 3 gün önce eşim bana sinirlenip tokat attı ikimizde çalışıyoruz ben bebeğimin eşyalarını şimdiden yavaş yavaş almaya başladım benden para istedi bende çocuğun alışverişini yapıyorum veremem deyip vermedim benden yüksek maaş alıyor. Bu tokat bana değil çocuğuna atıldı. Neyse.. Kayınbabam ve kaynanam larla altlı üstlü oturuyoruz geçen haftalar da maç vardı ve kayın babam bize sormadan misafir çağırdı bunu bize son dakika söyledi alttan aldım ve sustum. Bugun gene maç var kayınbabam kara misafir gelecekti onlara gene son dakika bize size gelecek dedi halbuki onlara gelecekti maç olduğu için bize çağırmış bize hiç sormuyor müsait misiniz falan diye kendi kafasına göre iş yapıyor bende buna sinirlenip eşime bu 2 oldu baban hiç bize sormadan misafir çağırıyor insan Bi sorar belki biz müsait değiliz dedim eşim de kayın babam a söylemiş tepki yapıyor falan demiş. Ben sorumsuzluğu bunlarda görüyorum oğlunun evi tamam da insan Bi sorar müsait misiniz falan diye. Ben böyle sorumsuzluğu bunlarda gördüm. Kaynanam la olan problemimiz de benim devamlı ağrılarım oluyor ara ara kanamam oluyor önceden 1 tane düşük yaptım ağrım olsun hemen kaynanam bu çocuk düşecek bu çocuk olmaz deyip duruyor..