0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (172 puan) tarafından
Hayırlı Sabahlar bayanlar insan hergün yeni bir şey öğreniyor yeni insanlar tanıyor. Ben insanlarla iletişim e çok çok sonra geçebildim kendi aile çevrem kısıtlıydı o sebeple anlamaya çalışıyorum, sizlere de sorarak fikir almaya çalışıyorum. Diyelim hayatınıza yeni biri girdi , ortamdaki insanlara göre konuşuyor , her konuda mutlaka fikri var , yaşı çok küçük ama kendinden 20, 30 yaş büyük insanlara bile laf yetiştiriyor , yarışıyor . Hayatımızda böyle biri varsa nasıl sınır koyabiliriz kalp kırmadan çünkü düşünmeden pat diye evinize gelebiliyor ( aynı apartmanda oturuyorsunuz ) dolayısıyla iyi kötü her anınızı görmüş oluyor.

3 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Yani yaşla alakası ne ki durumun. Kendini geliştirmiş biri ise, dolu konuşuyorsa hiçbir problem yok. Çat kapı gelmesi sıkıntı ama. Direk açıkca müsait olmadığım anlar oluyor önceden ara lütfen diye 
(172 puan) tarafından
Yaştan kastım ben 39 yaşındayım karsımdaki 20 yaşında .
(5,414 puan) tarafından
Eee ne var bunda?  Yani insanlar sadece kendine eşit ya da yaklaşık yaştaki insanlarla mı sohbet edebilir. Ben de 34 yaşındayım. Düzgün mantıklı konuşuyorsa 13-14 yaşındaki çocukla da konuşurum. Herkes herkesden birşeyler öğrenebilir
(172 puan) tarafından
Sohbetten bahsetmedim bak dikkat ettiysen tabiki sohbet edilir ki ben öyle benden küçük anlamaz diyen biri degilim ama karsıdaki bu tavrını art niyete çeviriyorsa mesela onu kayde alıyorsun diye herşeyi biliyorum tavrı takınıyorsa , bir durum olduğunda kaos yaratiyorsa hani bu insanlar benden kaç yaş büyük biraz kendimj geri çekeyim deniyorsa diye sordum
-Reklam-
0 oy
(24,226 puan) tarafından
Bu yaşla değil karekterle alakalıdır o yakınlığı kendinde bulabilecek kadar yakınım ise güzelce uyarırım çok yakınım değilse açık açık mesafe koyup rahatsız olduğumu belli ederdim 
(172 puan) tarafından
Ben 39 yaşındayım karsımdaki 20 yaşında, hani nesil nesil farkediyor o sebeple sordum.
0 oy
(396 puan) tarafından
Akrabanız değil sonuçta.. eve geldiğinde kapı arasından konuş tatlım şuan müsait değilim de. Ya da eşim evde de. Bu ne kendini hat bilmezlik ya. Sinir oluyorum. O yüzden komşu sevmiyorum ben.... Eskiden komşuluk güzelmiş. Müsait mi değil mi ona göre gidilirmis. Hadi diyelim çok sıkı fikisin dostsun o zaman da dikkatli olurlarmus. Mesela eşle kavga ettiğinde ertesi gün gitmezler mis birbirlerine ugramazlarmis. Sormazlarmis bile böyle sesler duyduk diye... Eskiden ar edep varmış. Şimdi kileri ben hiç masum bulmuyorum... Kadınlar ya da adamlar birbirlerinin namusuna göz diker olmuş. Şahsen ben asla komşu edinmiyorum zaten o fitratta bir insan değilim evime supriz ben geldim diyen birisini istemem. Mesela yan komşum bir kere geldi çayı içti güzel sohbeti vardı ama yatak odalarımız bizim apartmanda bir hepsi aynı yerde yani ah uh sesler geliyordu. Önüne geçtim tabi ama mesafeyi koydum. Çağırdığında gitmedim o gelmek istediğinde müsait değilim dedim. Bir de aşağı katta oturan biri var eşimin personeli sürekli biz maaşlı çalışıyoruz savuramiyoruz diye söylenip duruyor halbuki o kendi evinde ben ise kiraladayim. Henim eşim müdür onun ki çalışan ama arada 2-3 lira oynuyor maaşlar ve sen maaşliysan bende maasliyim. Eşimin üstünde olan müdürler de var yani. Sürekli bana patron karısı gibi ben sanki ona üstten bakıyormuş gibiymisim gibi davranıyor halbuki öyle birşey yok. O benden daha çok güzel giyinir çeşit çeşit elbisleri vardır benim o bile yok yani.. o yüzden insanlar değişik. En iyisi siz kendiniz tek takılmak... Kafa rahat 
(172 puan) tarafından
Akrabam canım o yüzden soruyorum, çok ayrıntı vermek istemedim
(172 puan) tarafından
Ablamın gelini olduğu için nasıl davranacağımı bilemiyorum
(396 puan) tarafından
O zaman benim dediğim gibi şuan müsait degilim de birazdan dışarı cikicam de. Çık bir iki dolan gel eve. Benim de bir akrabam aynı aparmanda. Uzaktan tabi. Pazar günü her kahvaltıyı beraber yapıyorduk yeni evliydim o sıralar ve bekardi kız... Bı bırakmıyordu ki herifle aşna fişna olalım berbarr kahvaltı yapalım yani. Bı s.git. Baktım böyle olacak değil. Aradı beni pazar gunu dedim eşim evde he tamam o zaman diyip kapattı. AP.tal değil anladı eşim evde olduğu zman gelemeyecegini. Bu sefer gelmedi bende aramadım gel diye. Arada canım isterse gel kahve içelim derim o. Başka türlü ne giderim ne de o gelir.
(172 puan) tarafından
Yani insan ilk defa başına gelince anlayamıyor nasıl hareket edeyim diye biraz kafa karışıklığı yaşıyorum. Ben kimsenin evine pat diye gitmem öyle bir şey yapmıyorum ama karsımdakine bunun sınırını koyamamışım ki rahatlıgı beni rahatsız etmeye başladı, çok sert olup ilişkimizde zedelensin istemiyorum ama bir yol izlemem gerekir ki ileride farklı sorunlara yol açmamak adına
(396 puan) tarafından
İşte en iyi güzel yöntem şuan müsait değilim demek. Banyoya gireceğim dersin birşey dersin yani. Herkesin evi ayrı derdi ayrı. Birşey olacağını da sanmıyorum. İnsanın her zaman müsait olmayacağını anlaması lazım. Ya da konuşurken laf arasında konusu olduğunda mesela ben kimsenin evine habersiz gitmem bundan hoşlanmam diye söylersin laf yerine gelir zaten.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 419 göst.
0 oy
2 cevap 194 göst.
17 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sermir (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 856 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Coktafifi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
2 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,387 soru

24,153,687 cevap

335,039 kullanıcı

...