0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından

Günaydın herkese

Ya 3gundur elim ağzımda o kadar agriyorki anlatamam ömrümden böyle ağrı çekiyorum
2021 yılında hiç olmiyacak yerde kanal tedavisi oldum devlette .. sonra geçen sene özel doktora gittim ücretli dolgu yapması için ve temizlemisti dış taşlarımi  3 gün önce randevu aldım devlet hastanesinden ama 29 verdi iptal ettim oraya kadar toprağın altında olurum açısından günde 3 tane ağrı kesici içiyorum hiç bir fayda etmiyor o derece..
Randevu aldım iptal ettiğim için 1.06. sonra randevu alabilirim .. yani iptal etsen bilene yeni kural çıktı 15 gün sonra.. bu nasıl bir kural yaa hiç birşey yapamıyorum !! 
Özel doktoru aradım 4 bin TL dolgu temizlemesi bin TL toplam 5 bin TL'yi bulur dedi .. kaç gündür arayış içindeyim .. acile gitsem ağrı kesici yazacak sadece nefret ettim herşeyden ....burda göz yaşı döküyorum açıdan midem bulaniyor 

1 cevap

0 oy
(2,525 puan) tarafından
Maddi imkaniniz varsa özelde yaptrin yada acile gidin elbet birsey yaparlar dis agrisi gercekten cekilmiyor bende yasadim gecen hafra yanagim cok sisti 
(54 puan) tarafından
Maddi imkanım yok ama mecburen özele gitmem lazım.. cunki devlet adam akıllı ilgilenmiyor ve işini iyi yapmıyor.. gerçekten para olmazsa ölürüz..
(2,525 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Yaren kartal (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 595 göst.
27 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 803 göst.
15 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Nese&Lorin Eva Lolom (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 670 göst.

Kategoriler

1,475,601 soru

24,157,368 cevap

335,173 kullanıcı

...