0 oy
347 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (29 puan) tarafından
Banyosunda fanyamslarini kaplayan ya da boya ile boyayn varmi varsa onerirmisiniz fanyanslar kötü oldu renginide begenmiyorm

2 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
Bende burda kalayım. Gelinimize annemin evini yaptırıyoruz. Herşeyi bitti aslında da. Bı tek küçük tuvalet kaldı. Onu yaptiralim dedim. Kullanan varsa yazsın kızlar. 
-Reklam-
0 oy
(14,816 puan) tarafından
Banyom sobalı olmasa düşünürdüm boyaya cesaret edemedim tezgahı boyadım tutmadı. Banyonun her yeri şu görmüyorsa bence yapılabilir Lavabonun fayanslarina yaptım ben 1 senedir kullanıyorum folyoyu mutfak fayanslarima da yapcam
(35 puan) tarafından
Ayyy tezgah neden tutmadı kız bende tezgahı boyamak için boya Alicam bu STELLA boya var ya ondan yorumlarda herkes memnun sen neden memnun kalmadın birde neyle boyadın ne kadar süre kullandın
(14,816 puan) tarafından
Stella kullandım canım cadence yapmıştım ben ona da iyi diyorlardı ama 1 hafta kalmadı üzerinde folyo yapıp denicem bide
(35 puan) tarafından
Ay deme kız 1000 TL boya birde cadenceye 500 dediler almayayım mi yani
(14,816 puan) tarafından
Canim ben Stella nasıl bilmiyorum bi youtubeden kullanıcı yorumlarına bak orda kullanıp aylar sonra video çekiyorlar artilarini eksilerini. Bende düşünüyorum tekrar tezgaha ama şimdi başka önceliklerim var dolapları boyamistim ama
(29 puan) tarafından
Canim bende yaparsam sadece musluk yeri varya iki dolap arası oraya yapacam folyo ama tutarmi bilmiyorm ya da çıkınca fanyansa zarar verirmiki
(14,816 puan) tarafından
Fayansa zarar vermez canım sadece temizlemesi zor oluyor biraz eğer çıkartırsan sonradan yapiskan kaliyor biraz fayansta onu da tellersen geciyor. Tutar mi dersen çok girintili çıkıntılı ise zor olabilir ben yapışkanlı panel yaptım tezgah arasına memnunum ondan
(29 puan) tarafından
Saolasin aciklama için canım ben Bi arastirayim
(14,816 puan) tarafından
Rica ederim canım son postuma bak istersen ben mutfağa folyo yaptim
(29 puan) tarafından
Şimdi baktim çok güzel olmuş canım emeğine saglik
(14,816 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah
(29 puan) tarafından
Alla razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 251 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 103 göst.
19 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kedili9 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
21 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.

Kategoriler

1,468,997 soru

24,066,560 cevap

330,397 kullanıcı

...