Seçim zamanıydı kızım da yeni 2 aylik olmuştu ve gündüzleri hiç uyumaz ya da çok zor uyurdu benim lohusalik daha geçmemiş sürekli seçim arabaları müzikler bangır bangır ben deliriyorum zaten zar zor uyuyor cildircam evde cadde kenarı sürekli geçiyor 1 tanesi evin önünde durdu son ses çalıyor çocuk uyandı başladımi deli gibi ağlamaya bende dolaptan yumurtaları çıkartıp tek tek arabaya attım adamlar ne yapıyorsun ablacım delimisin demeye başladı beni siz delirttiniz gidin başka yerde çalın müziğinizi dedim herhalde karşı partiden abi gidelim deliyle uğraşmayalım diyip gittiler aday da eşimin akrabasıymis ben yabancı gelinim bilmiyordum adam özellikle parti arabamızı yumurtalamissin hiç yakıştı mı gelin demişti çok utanmistim
Çoook var ama benim aklımdan çıkmayacak olan. Kızımın doğum süreci. Suyumun geldiği andan tut da doğurduğum ana kadar. Suyum geldiğinde marketteyim. Ne bileyim ilk çocuk. İçimden sıcak sıcak bir şeyler aktı. Eşim de karşıda bir şeyler seçiyor. Aşkım bir şey akıyor dedim ama sesli bir şekilde. Sonra dank geldi ayy suyum geldi diye bağırdım marketin içinde. Ne bağırıyorsun bacım bas git hastaneye doğum zamanında da doktora dediklerim tam bir rezillikti. Kadına daha önce hiç duymadığım küfürleri ettim. Bir de doğum sonrası özür diledim allahtan olsun normal şeyler dedi kadın
Eşimle Kaçtığmız gün kimin evine kaçmıştım ordaki kadın akşam uyumaya gidince bana beyaz bir parça vermisti ay hala dşündükce yinede kotu oluyorum hahshshah
Hahhaa kız vllh böyle bişey yapabileceğimi hiç düşünemem sende iyi akıl etmişsin ama...
Benim değilde ablamın rezil anısı var onu anlatayım bu akşam iş çıkışı manitası ile buluşup cafe ye gitmiş sala.k ıshal olmuş o gün bu lavaboya gidene kadar altına yapmış beni arıyor pantolon getir gece saat 11 neyse babamdan güç bela kaçtım gittim o günde sinirliyim ama ablama cafeye girer girmez burda altına sıç.mış kız varmış lavabo ne tarafta diye bağırdım Ablam nasıl bağırıyor ama bana pantolu manitasının üstüne atıp kaçtım eve geldi Man.yak mısın l.an rezil oldum dedi daha o cafenin önünden değil sokağından bile geçmiyordu
1,486,780 soru
24,306,409 cevap
344,428 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın