Seçim zamanıydı kızım da yeni 2 aylik olmuştu ve gündüzleri hiç uyumaz ya da çok zor uyurdu benim lohusalik daha geçmemiş sürekli seçim arabaları müzikler bangır bangır ben deliriyorum zaten zar zor uyuyor cildircam evde cadde kenarı sürekli geçiyor 1 tanesi evin önünde durdu son ses çalıyor çocuk uyandı başladımi deli gibi ağlamaya bende dolaptan yumurtaları çıkartıp tek tek arabaya attım adamlar ne yapıyorsun ablacım delimisin demeye başladı beni siz delirttiniz gidin başka yerde çalın müziğinizi dedim herhalde karşı partiden abi gidelim deliyle uğraşmayalım diyip gittiler aday da eşimin akrabasıymis ben yabancı gelinim bilmiyordum adam özellikle parti arabamızı yumurtalamissin hiç yakıştı mı gelin demişti çok utanmistim
1 tane daha anlatcam bu daha komik.
4 5 aylik evliyim kaynana bizde o var diye hergun misafir geliyor evi yeni temizledim markete alışverişe gittim asansöre bindim asansör konuşuyor 5.kat diye beni 3.katta bırakmış ama 5.kat dedi indim kapı açık 20 çiftten fazla ayakkabı kapıda içeri daldım karşımda 1 kadın sen kimsin dedi asıl sen kimsin burası benim evim dedim yere baktım hali benim değil :D burası neresi diye soruyorum kadına deli sandı beni haklı da bende öyle sanırdım
Ben de ailemle pikniğe gitmiştim.. o zamanlar oğlum 5 aylık.. Ama hiçbir şekilde gece uyuyamıyorum uykusu falan yok.. neyse yemek yemek için masaya oturduk.. yengem karşıma oturdu Ben de onun karşı tarafına oturdum. Annemler de yere sofra kurdu piknik sofrası gibi.. abimin oğlu ormanlık alanına doğru gidince ,yengem aniden kalktı o tarafa doğru koştu..bende uykusuz hiç farkinda değilim..meğerse o tahtadan masalar iki tarafa eşit ağırlık vermek lazımmış..birden şaha kalktı ben düştüm ..masa uzerindeki salata kola etlerle beraber hepsi üzerime devrildi..çok kalabalıktı bide herkes baktı bana ayy düşününce bile utanıyorum
Bir ara Instagram'da arkadaşım Mesut özil'in Fenerbahçe'ye geleceği zamanda hikaye paylaşmıştı ve ben bunu çok beğenmiştim ben de hikayeme attım ve ona kapatmak istedim görmesin diye tek tek arkadaşlara kapattım birkaç kişi tek kaldı sonra paylaştım bir baktım görmüş meğersem onu gizlemeyi unutmuşum rezil olmuştum
Ha bir tane daha söylemek istiyorum bunu da hiç unutmam her aklıma geldiğinde gülüyorum
Bir ara fırına gittim ekmek için girdiğim gibi adamlar bana baktı ve dedim ki ekmek var mı adamlar neye uğradığını şaşırdı cevap bile vermediler sonuçta fırın yani ekmek nasıl olmaz
1 tane daha anlatcam kendime engel olamıyorum çocuğum o zamanlar Kadıköy de oturuyoruz olaylı Bi yer bilenler bilir alt bodrum katimiza Türkmenler taşındı toprak bahçemiz vardı ekip tertemiz ettiler bir gün sivil polisiz diyen 4 5 adam bunları bastı ama teslim olmuyor evden çıkmıyorlar balkonlardan izlemeye de izin yok bağırıyorlar gece 12 oldu gitmediler hala sivri zekalı amcamla babam yok ya bunlar polis değil diyor kimliği gösterdi diyoruz inanmıyorlar ve polisi aradılar 3 araba normal polis geldi sivil polisleri basmaya 3 araba başka polis geldi ve silahları falan çıkartıp etrafı sarıp megafonla teslim olun dediler falan babamla amcamı aldılar nezarete dalga geçtik sanıp:D :D
Hep anlatırım bu rezillik postlarında
Yeni evlendik yaşım da ufak 16,çekiniyorum da kactigim için falan..
Eşimin amcasına gittik oturmaya.
Onlarda da kalabalık misafirler var,Van'daki depremden dolayı İstanbul'a gelmişler falan ev full
Eşim girdi selamün aleyküm diyerek
Herkes aleyküm selam dedi.
Merve hoşgeldin kızım dedi amcası,
Ben:
ALEYKÜM SELAM AMCA
Ahhahahahahhaha o anki ölüm sessizliği..
Herkesin bana bakıp gülmemek için kafalarını sağa sola çevirmeleri
Baktim bağırmaya başladılar hemen polisi arıyoruz burda dilencilik yapamazsınız yasak ellerinde telefon ariyolar tabi ben şok dedim ne oluyor arkadaş ne dilencisi ben buraya para atmaya geldim hahaah adamlar inanmıyor üstüm başım o kadar berbat ki Bende bağırdım çıkardım paraları gösterdimmm inandılar sonunda
Hamileyken esim beni kahvaltıya getirmişti marasta yaşayanlar bilir kervan güzel Bi yerdir kalabalıkta olur genelde 5 ay mide bulantısı kusma çektim ben kahvaltı çok güzeldi ne bulduysam yedim eşim yeme o kadar bak kötü olacaksın dedi bisey olmaz dedim ama benim mide bulunmaya başladı eşime hesabi öde kaçalım diyorum o gitti içeri benim geldi zor tutuyorum sağım solum insan kaçarken çıkarttım millet ay iğrenç falan diyor arkamı dönüp çok özür dilerim çok afedersiniz falan böyleyim beni gören oguruyor bende oguren birini görünce kusarım onlar oguruyor ben kusuyorum garson kolumdan tuttu abla Allah aşkına gider misin ben yardım edeyim yoksa toplu kusma baslayacak nasıl temizliycez demişti eşim geldi ama üstüm başım yerler batmis oda çok rezildi ama şimdi çok gülüyorum
Ben hızımı alamıyorum o kadar çokki
2 doğumum için gittim zaten platformca doğurduk burada
Suni sancı verdiler ilki de suni sancı ile oldu 28 saatte geldi kızım daha beklemiyorum tamam mı daha doğurmayacağım diyorum ama beni tuvalete bile yollamıyorlar bebeği oldu düşürürsün diyorlar bana komik geliyor
Neyse doktor bana dedi ki büyük abdest gelecekmiş gibi olunca söyle neyse 5-6 dakika geçti aynen öyle oldu ama öyle bir canım ağrıyor ki hatırlayamadım abdest kelimesini geliyor İngilizcesi geliyor Türkçesini bulamıyorum Türkçesini bulamıyorum
Bir bağırdım tüm sesimle sıçacakmış gibi oluyorum mmmmm
1,486,288 soru
24,299,167 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın