0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ahahahhaha kuru fasulye düşünüp yeşil fasulyeyi doğrayıp bakkala gidip patlıcan alıp eve gelip hamur yuguran bende iyiyim ne olsun işte pişi yaptim akşam için yokkk yaa iyiyim iyi:D

6 Cevaplar

0 oy
(9,860 puan) tarafından
Ton balıklı salata yaptım aç karnımı doyuruyorum ☺ çok baş dönmem var ya tansiyonum düşük galiba 
tarafından
Geçmiş olsun canım aman dikkat et afiyet olsun bu arada ayy ne dicem canım yaa marulla falan karışınca ton baliginda koku oluyormu
tarafından
Yemek istiyorum ama ya kokarsa diye endişe ediyorum
(9,860 puan) tarafından
Teşekkürler yok olmuyor limonda girince içine
tarafından
Bı denemek lazım ozaman
-Reklam-
0 oy
(7,980 puan) tarafından
İmdaaaaatttttt diye bağırcam az kaldı bunaldım küçük oğlum herşeye ağlıyor ruhum daraldı artık 

Kolay gelsin afiyet olsun canım❤
tarafından
Sağol canım ayy çocuklar bazen yapıyor böyle
0 oy
(1,349 puan) tarafından

Afiyet olsun canım. Bende Yürüyüş yaptım geldim mahalleyi turladım canım hamileyim. Şimdide yaprak dökümünü izliyorum eşimde işte yemek derdi yok :)

tarafından
Allah kolaylık versin canım Allah bir avazda kurtarsın
(1,349 puan) tarafından
Sağol canım amin
0 oy
tarafından
Sjsjsjs kafanmi karisik bugun:))) ben bugun keyif yaptim annemlere gittim okuka gittim az once gekdik eve cocuklwri yikadim uyudular miss
tarafından
Aslında değildi de ama yavrusum hastenede yatıyordu bugün çıktı sevindirik oldum sanırım yavrusum dedigime de bakma 16 yaşında koca sipam evimin nesesi
tarafından
Yaaaaaa cok gecmis olsun:) kac yasina gelirlerse gelsinker,onlar bizim icin hep kucuk
0 oy
tarafından

image

öyle kirli kirli uyumustu ne üstünü değiştiriyor ne tuvalete gidiyor nede tam kendini uykuya veriyorr nede uyanıyor)
tarafından
Napalim bu bebeleri biz bnde de var bitane işte hastaneden çıktı bgun şükür
0 oy
(2,405 puan) tarafından
:D :D afiyet olsun. Bende daha hiç bir şey yapamadım kızım durmuyor bugün ne uyuyor ne yatıyor ağlamıyor da anlamadım neden böyle :D sadece çamaşır serebildim başka bişey yapamadım :D
tarafından
Bgun çocukların geneli öyle herlade
(2,405 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ya tuvalete zor gidiyom valla 3 aylık büyüğü de 5 yaşında oda durmadan biseyler ister :D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 445 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,980 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 796 göst.
+1 oy
20 cevap 953 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,980 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,183 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,980 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,132 soru

24,120,716 cevap

333,454 kullanıcı

...