0 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde (716 puan) tarafından
Bilgisi olan var mı!! 

5 Cevaplar

0 oy
(6,345 puan) tarafından
İlk defa bu  rahatsızlığı duydum İnternettten baktım tek tedavi yöntemi ameliyat diyor . İnşallah yoktur sizlerde  varsa da geçmiş olsun cnm 
-Reklam-
0 oy
(5,939 puan) tarafından

Bende var cnm ameliyatta oldum

(7,516 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm. Bizde babam da olduğunu öğrendik daha çok yeni raporunda şant tedavisinde fayda görebilir yazmışlar. Büyük ihtimalle ameliyat diyecek doktoru. Sana da şant mı taktılar zor bir ameliyat mı:((
(5,939 puan) tarafından
Kuzum babanın yaşı ileri olduğu için evet şant takarlar ben bu ameliyatı olduğumda daha 21 yaşında filandim doktor şant takmadan deniycem dedi biriken sıvıyı burnuma bağladı yaz kış elimde selpak la geziyorum ben babasının kini idrar yollarına bağlarlar büyük ihtimalle oda maalesef idrar tutamama problemi olur benim amcamın kızındada var 3.4 yaşında ameliyat oldu ona şant takıldı şuan 13 yaşlarında hayla bezleniyor maalesef aklına takılan bir durum olursa yardımcı olmaya çalışırım cnm çok geçmiş olsun
(7,516 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm ❤️ babamın sıvı ilerlemiş durumda raporunda öyle yazıyor bir de şant tedavisinde fayda görebilir yazıyor. Rabb'im tüm hastalara şifa versin inşallah çok sağol canım.
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Kızım hidrosefali canim ama spina bifidayla beraber yani bel açıklığı 
0 oy
(1,859 puan) tarafından
Kızımda sant yok ama suyu durmuş suankik takipteyiz sadece zeka gerilemesi var kafasındaki sudan dolayı iki gün önce doktor öyle söyledi konuşmuyor dil terapistine gidecez 
0 oy
(746 puan) tarafından
Kuzenimin ilk gebeliginde bu teşhis koyuldu ve 4 aylıkken normal doğum şeklinde bebek alındı çünkü doktoru ilerleyen zamanda karnında ölebilir doğsa bile 1 ay yaşamaz demiş onlarda aldirmislardi Allah yardımcın olsun bacım zor karar 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 210 göst.
0 oy
6 cevap 204 göst.
23 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (688 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,873 soru

23,810,036 cevap

317,836 kullanıcı

...