0 oy
1,173 göst.
Diğer kategorisinde (502 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

bugün paylasmistim erken gebelik testi yapmistim. geri cekilme yöntemini korunma yöntemini bilirdim ben hep, ama öyle değilmiş gerçekten bunu anladım. 20 aylık kızım var şu ana kadar eşimde bende kendimizden eminiz geri cekilme ile korunmustuk ama bu sefer nasıl böyle oldu hala kendime gelemedim kanda verdim betam 4000 çıktı cocuk dogana kadar bebegim 28 aylik olur 3 yasa dogru ilerliyor kaldırabilirmiyim bilmiyorum beklemedigimiz anda geldi sizinle paylasmak istedim

image

33 Cevaplar

0 oy
(16 puan) tarafından
Oğlum doğduktan sonra 3 yıl geri çekilme ile korunduk ikinciyi isteyerek yaptık zaten 3 yıl öyle koruduğumuz için yine bişey olmaz deyip ek bir önlem almadık sonuç kızım 4 aylıkken hamile kaldım. Yani yaş açısından senden beterin beteri var diyeyim. Şuan 4  yaşında oğlum 22 aylık ve 9 aylık iki kızım var. Nasibi varmış sizin de dmek ki sağlıkla gelsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(71 puan) tarafından
Ayni yöntemle bizde korunuyordk ki +prezervatif sonuç günler kaldı doğumuma
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Eee günaydın o zaman 
0 oy
(30 puan) tarafından
Nasıl riske atarsınız anlalamam okadar yöntem varken sağlıkla gelsin  
0 oy
(8,602 puan) tarafından
Oğlum 2 buçuk yaşa kadar geri çekilme ile korunduk. Şimdi 34 aylık 3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi işimi daha garantiye aldım bakalım ☺️☺️
0 oy
(154 puan) tarafından
Ben 8 sene boyunca geri çekilme yöntemi ile korundum sonra bebek istedik korunmadım Hemen de hamile kaldım Demek ki sizin eşiniz çaktırmadan içinizi boşalmış
(502 puan) tarafından
biz bazi nedenlerden dolayi kardeş için bekliyorduk boyle bisey yapacagini sanmiyorum
0 oy
(21,284 puan) tarafından
Biz biliyorduk sende öğrenmiş oldun :) sağlıkla gelsin 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Geri çekilme yöntemi korunma değildir çünkü eşiniz boşalma durumunda kendinden emin geri çekiliyor peki ya ilişki sırasında gelen zevk suyundaki canlı spermler? Bu yöntemi kullananların es geçtiği nokta bu hayırlı olsun 
(502 puan) tarafından
gercekten bunu bilmiyordum dediginiz gibide olabilir
0 oy
(5,299 puan) tarafından
Geri çekilme ve emziriyorum bı şey olmaz korunma yöntemi değil arkadaşım . Bende geri çekilme ile korundum 1 yıldan sonra ama ben olursa olsun gözüyle baktım yani olacağını bile bile yaptık ama rabbim vermedi şimdi 1 buçuk yıldır hiç bı şekilde korunmuyoruz ama olmuyor kızım 4 yaşında . Yani yiyecek rızkı varmış 
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Benim etrafimdada cok geriçekilmeyle korunanlar var , ama nasıl başarıyo bu millet anlamiyorum ben guvenemdim diye spiral taktırdım , belkide onlar aldıryo falan nebilim haklarınada giremem aama kime sorsam geriçekilmeyle korunuyoruzndiyo ek yontem yok
(502 puan) tarafından
vallahi bizde öyle korunuyorduk 20 ay boyunca ama bu nasıl olur hala kendime gelemedim
(1,720 puan) tarafından
Allah hayirli evlat nasip etsin canim. Süpriz yumurta işte :))
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Benimkilerin arasında da 28 ay var bir sene iki çocuk bezledim kızım tuvalete gitmek istemedi .. tek başıma bakıyorum Allah bi kolaylık veriyor şu an kızım 5 yaşına geldi oğlum 2 buçuk oldu çok şükür .. beraber oynuyorlar aynı oyuncaklar ilgilerini çekiyor parka gidince başka çocuk aramıyoruz
0 oy
tarafından
Zaten değildir canım benim zevk sıvısında bile sperm var ilişkinin il anında zaten bulaşıyor rahmine ben 5 buçuk senedir prezervatif ile korunuyorum olsun şuan bende ikinci çocuğu istiyorum olur mu olmaz mı belli değil bence sevin bir çocuk yalnız buyumemeli gerçekten tek çocuk büyütmek bana göre tecrübelerime göre çok zor gözü sürekli dışardaki çocuklarda yalnızlıktan başkalarının arkasından ağlaması bunu biliyordum ama eşimi ikna etmem 2 senemi aldı rabbim nasip etseydi çoktan yapmıştım 
(502 puan) tarafından
pazar günu 20 aylik olucak daha tuvalet egitimi vermedim sabahlari bezi dolu kalkiyor daha kendini ifade edemiyor konuşmuyorda erken olduguni düsunuyorum tuvalet egitimi icin nasıl alistiricam bilmiyorum karnim sistiginde zorlanicam :(
tarafından
Bak illaki zorluğu olacak tuvalet eğitimi dediğimiz şey çocuğunun hazır olduğunu hissettiği andır küçük evet ama olmuşsa vardır Allah'ın bildiği gerçekten çocuğum o yaslardayken birtanem daha olsaymis keşke diyorum akışına bırak büyüyorlar ikisini büyütür rahat edersin ne çocuğum tek derdin kalır nede istediğimiz zaman böyle olmaz ya bekleriz her ay sıkıntıyla stresle bunu yasamazsin kendini sıkma bu kadar rabbim nasip etmiş kolaylığını verir
0 oy
(2,502 puan) tarafından
Oğlum 14 aylıktı Hamile olduğumu öğrendim. Seninki sorun olmaz bence. Ayrıca ilk bebeğin de büyümüş oluyor 
(502 puan) tarafından
tuvalet egitimi vermedim daha kendini ifade etmiyor konusmuyorda tuvalet egitimi verene kadar karnım şisecek zorlanıcam biliyorum

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,085 göst.
18 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,546 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde SL (1,195 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 332 göst.
20 Nisan 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde Haticekubra (189 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 716 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,703 soru

23,821,127 cevap

318,300 kullanıcı

...