0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (2,614 puan) tarafından
Kızlar ne yapmam gerek tecrübeli kişiler akıl verin banada haftaya 3 yaşına giricek kızım ama bir haftadır hep ciş kaka yaptigini söylüyo ve bugün bezini cıkarttık ama dakika başı klozete oturmak istiyor ciş var diye acaba oyunmu yapıyor gece bez bağlamam gerekmi her dakika bası oturtayımmı klozete 

2 Cevaplar

0 oy
(5,930 puan) tarafından
Asla tekrar bez bağlama alıştırma kilodu alsaydın gece uyuduktan sonra giydirirdin

Ve hediyelerle kandır mesela ben oğluma bana çişini söylersen sana balon alırım diye başlamıştım ilk çişini öyle söylemişti ve bende hemen gidip ona balon almıştım 
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
İstiyorsa otursun alisir hemde sen devamlı anlat güzel güzel hiç kızma.altina kacirsa bile olabilir de korkutma kızını sonra çişini klozete yaptığı zaman alkışla odullendir hatta daha da heveslensin.ben sticker almıştım her çişini tuvalete yaptığında veriyodum hoşuna gidiyordu.ayrica gece gündüz bir biraktir bence çocuğun aklı karışmasın bez var mı yok mu diye.bu süreçte çocuğu devamlı gözlemle gözünün önünde olsun sen anlarsın cisi gelince hem goturursun. Ayrıca çok zor bir süreç şimdiden Allah yardım etsin
(2,614 puan) tarafından
Teşekkürler canım
(156 puan) tarafından
Rica ederim ayrıca ben yatak koruyucu örtü almıştım gece kızımın altına seriyodum kacirsa bile hemen değiştiriyordum tabi Alezi de oluyodu altta ama çarşaf Alez degistirmektense bu çok daha mantıklı belki senin de işine yarar

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 319 göst.
23 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Minikii (985 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
24 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Catzzz (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 233 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,691 soru

24,143,288 cevap

334,570 kullanıcı

...