Bakım için yaptığım şeyler. Eskiden yağlı bir cildim vardı, ilaç kullandım artık kuru bir cildim var. Sabah rutini; (Yağlı teni olanlar su bazlı, kuru teni olanlar yağ bazlı) temizleyicilerle temizle L-ascorbic (C vitamini) Niacinamide Nemlendir Güneş kremi sür Akşam rutini; Temizle AHA BHA Tonik AHA BHA asit Hyalüronik asit Nemlendir Her gün tekrar et TEMİZLE - TEDAVİ ET - KORU Göz altı Vitamin K Retinol (temizledikten 10-15 dk sonra, 2 günde 1) Kararmalar Yumurta beyazı ve sirke AHA/BHA peeling solution (5 dk max, 2 haftada 1) Glikolik asit (Her akşam, güneş değmemeli) Yüz CeraVe ya da Celenes (sabah- akşam temizlik) Vitamin C (Göz altına sürülmez) BHA AHA (akşam sadece-gözenekler) Niacinamide (siyah noktaları giderici ve gözenek küçültücü) Retinoid asit Hylauronic asit (%200 nemlendirir) Salicylic asit (Kapalı komedonlar) KESİNLİKLE GÜNEŞ KREMİ Sabah rutini; Temizle L-ascorbic (C vitamini) Niacinamide Nemlendir Güneş kremi sür
Üşendim hepsini okumaya tebrik ederim.
Abdest olmasa nerdeyse düzenli yüzümü yıkayamıyacam sen n diuon bacım wcye bile koro halinde gidiyorum. Dişlerimide bebeler fırçalıyor ağlamasın diye :(
Kız Şeyma ben bu kadar cilt bakım ürünü alsam benim adam evden kovalar benii bunlara para mı dayanır abooo
Bende bunlardan bı tek yüz var
O sırada tuvalete gitmeye fırsat bulamayan benn
1,473,018 soru
24,119,165 cevap
333,378 kullanıcı