0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (991 puan) tarafından

Selam arkadaşlar günaydın :)

Bebeğine uyku eğitimi aldıran var mı gerekli mi?

5 aylık oldu memede uyuyor, bu şuan için sorun değil ama sabah 5.30 da falan kalkıp geri uykuya dönmüyor.

Emerek uyuyamazsa daha çok emmek istiyor ve kusuyor. 

Ne yapacağım bilmiyorum tecrübenize ihtiyacım var 

5 Cevaplar

0 oy
(2,406 puan) tarafından
Oda zor ya emzik emmiyor mu
(991 puan) tarafından
Yok canım almadı maalesef
-Reklam-
0 oy
(7,192 puan) tarafından
Memede uyutmaya alıştırmışsın cnm    artik hep o sekil uyumak ister   her kakdigi zaman emziriyorsan  o daha çok kalkar
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Benm bebegimde emerek uyurdu ama 4.aydan sonra birakti kendisj.yanj uyku egitimi veren yerleri arsstrabilirsn ama uyku egitimi adi altinda cocuklari saatlerce aglatan yerlerden uzak durmani tavsiye ederim ve kesinlikle uygulamamanj oneririm
(991 puan) tarafından
Evet, tek başına bırakıp ağlasın istemem bu konuda bende hassasım. Şanslısınız ne güzel umarım benim bebeğimde kendi kendine uyumayı öğrenebilir
0 oy
(991 puan) tarafından

Post yukarı 

0 oy
(6,105 puan) tarafından

2 cocugumu da emerek uyuttum. Ilk oglumu gece uykusuna memesiz gecmeye alistirdim 20 aylik civari. Ikincisi 1 yasinda devam :) bebegin normal uyuma sekli emerektir. Sen alistirmissina vs bak. Ben emzirmeyi de ne zaman istese verdim, gece uykulari da iyiydi hemde memeyi kendi birakti. Gunduz kac uyku uyuyo? Suan 3 uyku yapmasi lazim max 2 saattlik, eger dha fazla uyuyosa erken kalkar. Uyku duzeni kurmalisin uyuma seklinden cok.

(991 puan) tarafından
4.ayda uyku sorunu oluştu gündüz iki yada üç uyku yapıyor ancak 40 dk yı geçmiyor canım ne eksik ne fazla :)) uyku düzeni nasıl kuracağız bilmiyorum ilk bebek tecrübem yok. Akşam da 9 da uyursa gece 1 de ve 3 de emmeye kalkıyor. Sabah 5.30 da emince gaz ve kusma oluyor dalmiyor uykuya. Gazını çıkarıyoruz hep
(6,105 puan) tarafından
Iki uyku az uc uyku olur. Benim ilk oglum cok erken kalkardi ayni boyle 5 bck 6da ama aksam 8:30 dediginde yataktaydi. Buyudukce one cekildi uykusu. Sabah kalkar kalkmaz emzirme istersen cunku gece sık emdiginden fazlada geliyo olabilir.
(991 puan) tarafından
Haklısın canım, sabah hemen emmese mesela 5.30 da kalktı emzirme yapmadım o zaman uykuya nasıl dalacak benim onu çözmem lazım ve dediğin gibi 40 dakika uyku çok az
(6,105 puan) tarafından
Biraz daha fazla uyanik kalsin yani iki uyku arasini biraz uzatip dene. Ben hep oyle deneme yanilma uyku duzeni kurdum cocuklara. 40 dk sana az ama ona 10 dk bile yeter :) sabah kalkmasi icinde her cocuk farkli diyebilirim. Mesela benim ikinci oglum gece 10da yatiyo sabah 7de kalkiyo ama abisi oyle degildi 5:30 6da kalkardi :D
(991 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deneyeceğim bakalım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 645 göst.
5 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde nrsnr (302 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 189 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hamzammm (276 puan) tarafından soruldu