Sen şaka olmalısın 1. Kadının anneliğini sorgulamak senin haddine değil. Sana göre kötü olabilir ama senin iyilik anyalyışın nasıl orası önemli.
2. Sen ona annenin elini öpemezsin diyemezsin böyle bir hakkın yok. Oda yine senin haddine değil
Evlendiğimiz zaman kocalarımız bizim kuklamız olmuyor şunu anlayın artık. Oyuncak bebek gibi oynuyorsunuz şu kocaların dengeleri ile resmen
HAKSIZIN HEMDE DİBİNE KADAR
Ay tekrar okudum acaba doğru anlamadım kırmayım sabah sabah dedim kızım katıksız şekilde kin nefret beslemissin içinde ne kadar kötü kalpliymissin bide Bi kavga ettik görmeniz lazım ne ya iyi bisey mi bu çocukların da varmış önce kendi dogurdullarini düşün kaynanan büyütmüş o yasa getirmiş senle evlendirmis gerçi kötülük etmiş evladına da neyse dalga geçiyor gibi de geldin ben haklıyım diyip saçma sapan şeyler söylemişsin çözemedim seni psikolojik sorunların var ya da bizimle kafa buluyon
Pardon da kimse benim annemle arama giremez bu esimse asla iyi de olsa kötü de olsa büyütmüş o yasa getirmiş sen el kızı olarak onu yapamazsın bunu yapamazsın diyemezsin net bizlerde kaynanalardan neler çekiyoruz daha 1 gün öyle konuşmadım kendim mesafemi koydum eşim ne isterse onu yapar sana böyle şeyler söylesene sen ne yaparsın ben direk boşarım mesela ben 10 tane koca eşim 10 tane karı bulur ama anne baba yerine gelmez ona göre bu konuda linç yemeye de hazır ol normal bir davranış değil senin ki..
1,493,287 soru
24,399,111 cevap
349,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın