0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (2,789 puan) tarafından
Hanımlar 2 gündür adetim geçiyor kasiklarimda adet sancisi var adet olmam gereken günden beri ama gelen giden yok test yap bize neden soruyorsunuz diyenler olacak fakat bütün belirtiler adet olduğum her ay gördüğüm belirtiler bir yandan olacam kesin diyorum bir yandan da niye olmuyorum diye düşünmeden edemiyorum sizce yarın test yapayım mı 2 gün gecikmeyle cikar mi daha önceki gebeliklerimi adet en az 1 hafta geçince yapmıştım çünkü test 2 gün gecikmeyle hiç yapmadım 

2 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından

Canım benimde öyleydi kaşıklarım ağrıyordu hafif bulanti göğüslerim açıyordu ama gelen giden yoktu 2 gün geciktim gecesinde erken gebelik testi yaptım ve 2 dk geçmeden çift çizgi ve ben çok şaşırdım çünkü birde iki çizgi aynı renk oldu hemen yanı belirgin varsa yap hiç bekleme ben heyecanla gece 12 de yaptım eşim yoktur diye düşünüyordu çünkü bayadır korunmuyorduk olmamıştı hatta test almamıştı o akşam ilçeye gittiğimde ben almıştım gece uyandırdım uyku sersemi ha ha hayırlı olsun dedi geri uyudu sabah kalki da ne yapıcaz şimdi doktora gitmez mi diyordu testimde böyle bak şu an 10 +3olduk 

image

(2,789 puan) tarafından
Masallah sağlıkla gelsin
(1,017 puan) tarafından
Insallah
-Reklam-
0 oy
(1,502 puan) tarafından
İlk gebeliğimde adet olacağım gün yaptım ve net çift çizgi çıktı yani şuan varda yaparsan çıksr

Benim adet çok düzenlifir ama bu ay 5gün gecikme oldu kesin hamileyim dedim test yaptım negatif çikti sonra adet oldum sende yap kurtul
(2,789 puan) tarafından
Bence de yarın yapayım sagol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beybi01 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 336 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu