0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Benim oğlum dün tam 17 aylık oldu :). Ağzını burnunu kulaklarını gözlerini başını karnını biliyor diğer yerlerini bilemiyor :)

5 Cevaplar

+1 oy
(3,476 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Organların yerini mi gösterecek allah aşkına
tarafından
:D kız valla güldürdün :D
-Reklam-
0 oy
(5,452 puan) tarafından

Kız sen miydin :D daha neresini bilsin çocuk sen 17 aylıkken anneni tanımıyordun anneni maşallah yavrucağa:D:D

tarafından
Hahah benim :D bir gelişim kontrolü yapıyorum arada burada :D
0 oy
(12,087 puan) tarafından
Story mi gördüm bende bunu düşündüm kız yeminle benimki 14 aylık bilmiyor hiçbir yerini 
tarafından
14 aylıkken benim oğlumda bilmiyordu kız
(12,087 puan) tarafından
He normal o zaman :D
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Benm oğlumda 23 Mayıs'ta 18 aylık olacak.agzini dışını gozunu burnunu saçlarını ellerini ayaklarını ve gobogini gösteriyor.aram sam sam şarkısının hareketlerini yapıyor.Allah 1 diyince işaret parmağını havaya kaldırıyor.herkese abla abla diye peşinden geziyor.9 yaş abimiz 3.5. Yaş ablamz var onlardan ogreniyor
tarafından
Yaa ne güzel bizim kimsemiz yok ben kendim ilgileniyorum :)
(1,001 puan) tarafından
Ellerim tombik tombik şarkısı var uzuvlar geçiyor.onun hareketlerini yapıyoruz birlikte.ekran açmıyorum sadece ses olarak.cok hoşuna gidiyor.
tarafından
Sar makarayla a ram sam ı çok önceden yapıyordu
tarafından
Onu da yapıyor :)
0 oy
(13,491 puan) tarafından
Benimkide 15 aylik idilcim. Agzini fislerini dilini kaslarini gozlerini burnunu saclarini karnini ayaklarini ellerini gosteriyo. Sarkilar var ya onlari soyluyoruz hep. Ellerimizle şap sap sap ayaklarimizla rap rap rap. Bide karpuz adam şipşapşop burnu uzun saclari ruzgar kaslari keman karni davul oralardan ogrendi hep
tarafından
Yok göstermiyor ama elleriyle şap şap ayaklarıyla rap rap derken bunları yapıyor çok değişik :D
(13,491 puan) tarafından
Ogrenir kiz o zaman zamanla :D
tarafından
Gördüğü şeyleri çok çabuk kaydediyor benim oğlum hemen yapar ama işine gelmeyen hiçbirşeyide yapmıyor ben ona bağlıyorum öğrenir ya o kadar da kasmıyorum açıkçası ama burada bir gelişim kontrolu yapıyorum :D
(13,491 puan) tarafından
Ay cok akillilar ama islerine gelmiyo :D
tarafından
Valla bu devrin çocukları insanı sulu götürür susuz getirir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
+1 oy
1 cevap 65 göst.
11 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sil bastan_ (3,607 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.

Kategoriler

1,477,863 soru

24,189,469 cevap

336,827 kullanıcı

...