0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben annemi 2 haftadır aramıyorum babamı da aramıyorum çünkü annem her yan yana geldiğimizde bana hep laf vuruyor kırıcı sözler konuşuyor mesela bana bir çanta verecek veriyor sonra onun lafını yapıyor istemem yan cebime koy sen her şeyi istiyorsun alıyorsun gibisinden Ve ben defalarca uyardım dedim ki anne sen benim annemsin sen veriyorsun başka kimse değil ben başka kimseden almıyorum sen benim annemsin ama yine de anlamıyor en son halam bana bir çanta vermişti halamın yanında dedi ki istemem yan cebime koy dedim anne yine aynı şeyleri yapıyorsun sadece bana yapıyorsun halam evini taşıdı halama 2 3 milyarlık alışveriş yaptı koydu ona halama sesini çıkaramıyor görümcesi olduğu için ama bana gelince değişik laflar söyleyip duruyor sürekli bir de en son Annem enişteme elektriklerini yaptırdı fazla para verdi harçlık olarak mesela 2 milyar kadar bunu bana belli etmiyor benim kıskandığımı düşünüyor benim fesat olduğumu düşünüyor ben de dedim ki anne dedim gerçekten bundan sonra kesinlikle seni herkesten uzak duracağım kendimi kötü hissediyorum beni kötü hissettiriyorsunuz dedim aramakta yani aramamak da haklı mıyım

1 cevap

0 oy
(28,687 puan) tarafından
Canım haklısın insan kırılır ama babanın suçu ne annenle görüşmeyi kes ama babanın bi suçu yokki
tarafından
Babam da annem yüzünden bana küstü
(28,687 puan) tarafından
Üzücü :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 347 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,405 göst.
0 oy
18 cevap 715 göst.
20 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Halime cengiz (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,855 soru

24,509,673 cevap

358,829 kullanıcı

...