0 oy
226 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Merheba,  alt boyunda lenf nodu şişip, koluna ağrı yapan varmı,?

3 Cevaplar

+1 oy
(26,589 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun bilgim yok post çıksın

-Reklam-
0 oy
(108 puan) tarafından
Benim kızım.    Boynunda kafada kulak arkasinda lenf bezi şişmesi var suan soruyu görünce belki alakasz ama yazmk istedim  kac defa hadtneye götürdüm gitikce büyüyen lenf bezleri var en buyugu disardan tutnca misket büyüklüğünde  doktor kac defa ultrsyon cekti enfksiyon kapmistir onda dedi hic bir ilac vermeden gondrdi 3 aydr. Hala gecemdi hepde merk ediyorm acaba hic aciyor mi kizima rahtszlk veriyor mu şuan sorunuzu görünce acaba kizimnda mi agriyodr diye düşündüm 
(2,490 puan) tarafından
Oglumdada biyopsilik boyutta disardan bakinca baya belli sagda ve solda dolu zincir şeklinde  1 senede 3 doktora gösterdim  5 ultrason  cekildi ama reaktif agri yapsa oglum soylerdi zamaninda enfeksiyon kapmis oyle sis kalmis diyor hem cocuk doktoruna hem hemotoloji ve onkoloji doktoruna hem kulak burun  bogaz  doktoruna götürdüm ama iste reaktif yazinca rahat doktorlar
0 oy
(267 puan) tarafından

Eski post biliyorum ama eşimin kalp ve akciğer etrafında 15× 8 büyüklüğünde lenf modları var biyopsi dendi falan iki üç ay kontrol edelim sonra yaptıralım dedik ilacta verilmedi siz ne yaptınız durum nasıl şuan sizde 

(1,880 puan) tarafından

Biyopsi dediyse derhal yaptırmanızı tavsiye ederim. 

(267 puan) tarafından

Abim onkoloji uzmanı doçent iki üç ay bekleyin ebus denilen yani istenen işlem çok ağır bir kaç ay bekleyin belki kendiliginden iner şişlikleri dedi kendi doktorumuzda bize birakti kararı bilmiyorum ne yapacaz eşim dahil herkes bekleyin diyor 

(1,880 puan) tarafından

Ha okey o zaman. Yanlış anlama ben de şu yüzden dedim Allah korusun kötü bir durum varsa 2-3 ay çok büyük bir zaman olabiliyor o süreçte. :( Allah korktuğunuzu yaşatmasın inşallah 

(267 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun dua edin kendiliğinden küçülüp düzelsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 194 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nilayksa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 179 göst.
+1 oy
4 cevap 142 göst.
7 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazelinda (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
31 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bade17 (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,043 soru

24,119,550 cevap

333,397 kullanıcı

...