0 oy
174 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (232 puan) tarafından

24 nisanda ablamın çocuguna bakmamla çıktı olay ablam eşimi eşim ablamı sevmez ben eşim kızmasın die ona söyledim akşam işten gelince kavga ettik ben babama gittim biraz kafanı dinle die aramadı hiç sonra benim psikolojim iyi değil evet daha yeni.annemi kaybettim gittim boşanma favası açtım ve herkes duydu neyse seviyorum bana ve çocuguma zarar veren biri değil oda bana sahip çıkıyo şimdi babam barışıyorum die gönül koyuyo ben napıyım arada derede kaldım

5 Cevaplar

0 oy
(1,489 puan) tarafından
Ortada boşanacak bir şey yoksa şiddet aldatma sevgisizlik falan barışman kadar doğal bir şey yok babanın gönül koyacak bir şeyi yok düzgün dille açıkla seviyorum iyi bir baba falan de zamanla alışır
(232 puan) tarafından
Biraz ablamda ara açıyo onun sözüne çok bakıyo ablamda babamın evinde dursun kullanalım gözüyle bakıyo
-Reklam-
0 oy
(3,694 puan) tarafından
Ne yazdığınız belli değil ki karman çorman soru sormuşsunuz anlaşılmıyor 10 kere okumak gerek
0 oy
tarafından
Anneni kaybetmişsin başın sağolsun baban yalnız kalmamak için gönül koyuyor olabilir iyi düşün evine barkına sahip çık bence canım. 
(232 puan) tarafından
Babamada sık sık gider temizligini yemeğini yaparım onun korkusu yine üzülür mü ama bu kez aklımo başıma aldım benimde suçlarım var ve inanın beynimin uaşadıkları kolay değil çocukluk hençlik yaşayamadım kocamla mutluyum sen bilirsin mutluydan diyemiyolar
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Valla ortayı biraz karışık yazmışsın canım nokta virgül koysaydin keske
(232 puan) tarafından
Kafam o kadar yorgun ki kusura bakmayın
0 oy
(5,626 puan) tarafından
Baban içten içe yuva dağıtıyor farkındasın demi
(232 puan) tarafından
Evet çünkü kocamın ona en ıfak bi saygısızlıgı yok hangi evlilikde kavga yok mesela zamanında oda anneme çok çektirdi şimdi beni zan altında bırakıyo
(5,626 puan) tarafından
Çok yanlış ve çok günah yuva yıkmak gerçekten çok büyük günah
Ne olursa olsun babanın destek çıkması lazım tek sen iyi ol siz iyi olun demesi lazım günah sana da yuvana da
(232 puan) tarafından
15 gündür ne çekiyorum stresten mide kanaması mı geçirmedim neler ölmek mi istemedim Allah'ım kalbime ferahlık ver hala kötüyüm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
+1 oy
18 cevap 434 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Zehraaaervaa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,481 soru

24,169,781 cevap

335,806 kullanıcı

...