0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından
Eve kaç günde bir vileda çekiyorsunuz ve kaç günde bir elektrikli süpürge ile süpürürsünüz hanımlar? Ve detaylı dip köşe temizliğinizi hangi zamanlarda nasıl yaparsınız? 

27 Cevaplar

0 oy
(396 puan) tarafından
Ramazan son haftasından bu zamana sadece süpürüp toz aldım. Evde 2 kişiyiz 7 aylık oğlum var eşim de titizdir çok pisletmez evi ama benim artık ruhum daraliyor. Çünkü her hafta pazartesi günü benim silip toz alma günüm. Bugün camları silecegim yarın da dip köşe temizledim biter. Her gün süpürge aciyorum dip köşe eşyalarımin hepsi yerden yüksek kolay oluyor.  Gün aşırı toz alıyorum haftada bir  ise dip köşe siliyorum. Evi temizleyip eski düzene geçeceğim. Sürekli köy ev köy ev yaptığımız için fırsat bulup temizleyemedim. 
-Reklam-
0 oy
(398 puan) tarafından
hergün.. oğlum 21 aylık ev savaş alanı gibi oluyo zaten
0 oy
(456 puan) tarafından
Robotu günlük açıyorum haftada 2 kere normal süpürgeyle süpürürüm silmede bir gün silerim ertesi gün silmem, dip köşeyi her pazartesi yaparım kiradayken ev küçüktü her gün yapardım şimdi evim 3+1 ve baya büyük dip köşe sürekli yapamıyorum 3 çocuk küçüğüm 1.5 aylık anca çocuklarla uğraş namaz yemek derken akşam oluyor zaten :) 
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Her gun koltuk altini supurur silerim sonuc yinr *** götürür

D.d.d
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Hemen hemen her gün süpürge çalışır ama dip köşe Vileda haftada bir olur dün detay yaptım mesela 
0 oy
(10,065 puan) tarafından
Günde en az iki kere kesin süpürge oluyor her günde silerim dip köşe haftada ancak 
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Hafta da bi kadin gelir dip kose temizler. Haftasonu bi gunde ben ustten temizlerim. Haftanin 5 gunu supurge acilir. 3 gunu de robot supurge acilir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Papatyammm0 (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 880 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 250 göst.
12 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1Nurr (23 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,371 soru

24,153,314 cevap

335,013 kullanıcı

...