Bence lise caglari ve sonrasi
Açıkcasi ben cok deliydim yerimde asla durmazdim ama annem arkadasim gibiydi cogu kez herseyi gelir anlatirdim anlatmasam daha kadinin icine doguyodu resmen
Tam o donemlerde esimle tanistim
Annem hep kizardk sen nasil biriyle evlencen falan filan evlendim annem bile şok oldu
Evime, eşime bakmam her konuda kendimi törpülemem falan suan bile cogu ozelligimi eşime gor duzeltmeye calisiyorum onceden asi olan ben veya istemedigim bisey olunca shrat asan ben şuan takmiyorum zamani gelince esime lafi yapistiriyorum
Kisaca annemle babamla degilde esimle buyuyorum
O yuzden kiz evlatlariyla arkadas gibi olun adet ve örfü ogretin arkadas cevresine gore giyinmesin
Ben asla mini etek giyemezdim ben asla askılıyı tek giyemezdim ojeyi aksam babam gelmeden silerdim.
Bir kiz evladinin babadan korkmasi en dogrusu
Emin olun o sevgi bam baska oluyo
Direk bisey istediginde hayir demeyin
Ona neden o davranis yanlis oldugunu anlatin
Hayir kelimesinden nefret ederdim ama neden yanlis oldugunu annem anlatinca cok yanlistan dondugumu biliyorum
Bu sekilde yazdim cunku ben daha 19 yasindayim sizin deyimlerinizle daha cocugum ama benim 1 yasinda bi evladim var cok sukur onla beraber buyuyorum.
Ve ne olursa olsun okulu biraksa daha disardan bitirmesi konusunda ısrarcı olun :))