0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (107 puan) tarafından
34 haftalık hamileyim sabah iyiydim birden basım döndü ağrı girdi yattim dinlendim gecmedi hastanede baya uzak gozume geliyor gitmek onemli bir sey olabilir mi sizce . Bebek hareketleri gayet iyi 

3 Cevaplar

0 oy
(107 puan) tarafından
Aynı durumu yasayan yok mu
-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Tansiyon aletin var mı canım evde?
(107 puan) tarafından
Yok canım maalesef
(585 puan) tarafından
Canım biraz daha dinlen ama sanki tansiyonunda oynama olmuş gibi. El ayakta şişme var mı
(107 puan) tarafından
Şişme yok. Sadece bas ağrısı ile mide bulantısı.
(585 puan) tarafından
Baş ağrısı özellikle geçmeyen ve vücuda halsizlik veren mideye bulantı veren ağır ağrılar tansiyon yüksekliğinden oluyor genelde. Eğer önce tansiyon aletine ulaşabileceğiniz bir komşun, yakının varsa ölç derim. Yoksa bir git. İki gebeliğimde de prieklemsi ile mücadele ettim. Başın ağrıdığı zaman gel derdi doktorum. Ve genelde halsizlik ve mide bulantısı yapardı. İnşallah öyle bir şey yoktur ama bazılarının gebeliği baş ağrısıyla geçer. Eğer önceden öyle bir durum yoksa da şimdi böyle bir şikayetin varsa hemen git bekleme.
(107 puan) tarafından
Komşuda tansiyon aleti buldum da gondermesini bekliyorum. Geçmezse hastaneye gideceğim insaAllah
(585 puan) tarafından
Haber et canım. Çok geçmiş olsun
(585 puan) tarafından
Nasıl oldun?
(107 puan) tarafından
Canım kusura bakma yeni girdim buraya . Daha iyiyim sadece basım biraz ağrıyor ara ara agri devam ediyor ama sabaha göre daha iyi hissediyorum
(585 puan) tarafından
Belki de çok yoruldun canım. İyi çok şükür. Estağfurullah insan günlük hayatın telaşında unutuyor
(107 puan) tarafından
Olabilir ya oğlumu tuvalete alistiriyorum bir yandan o ve ev isi derken yoruldum galiba
(585 puan) tarafından
Tabii. İnsan ağırlaşıyor zaten bu haftalarda. E bir de çocuk var. Ev işi falan çok zor olur. Allahım yar ve yardımcınız olsun. Hayırlısıyla kavuş canım bebeğine❤
(107 puan) tarafından
Öyle canım dinlenince geçti cok şükür. Sağolun bu arada
0 oy
(504 puan) tarafından
Son aylarda tansiyon çok riskli doktora git derim gebelik zehirlenmesi de sık oluyor bu haftalarda Allah korusun hiç imkanın yoksa 112 yi ara riske atma canım 
(107 puan) tarafından
Allah korkusun ya. İnternetten baktim onun belirtileri farkli birde bebek baya hareketli
(504 puan) tarafından
Herkeste aynı ilerlemiyor kuzenim mide bulantısı baş dönmesi ile gitti sezaryene aldılar sanmıyorum sende olduğunu çünkü buraya yazabilecek kadar iyisin yinede riske atma diye dedim kusura bakma strese soktuysam düşünemedim
(107 puan) tarafından
Yok canım estağfurullah sagol sende beni düşündüğünden dedin. İyi olmazsam gideceğim insaAllah. Aşırı derece degil ama rahatsız eden bir ağrı var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seda_0055 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 907 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
15 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meryemm (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 316 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,147 soru

24,149,940 cevap

334,855 kullanıcı

...