0 oy
2,285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Benim kardeşim 3 gün önce yengeme yardım Edip camları silerken ikinci dairenin penceresinde düştü , bedeninde kırıkları var , sırtında kırıklar var , doktor ayak topugunun parçalandığını söyledi , ayak topuğunu toparlayamazsa sakat kalacakmis daha yeni 16 yaşında :(

Ve kardeşim düştüğü gün eşim beni götürdü hastaneye 40 dakika gibi birşey durdum yine aldı getirdi annem çok kötüydü annemin yanında kalmama izin vermedi, ikinci gün götürdü orda da 20 dakika gibi birşey kardeşimi gördüm geri getirdi  , iki gündür Edip etmiyorm beni goturmuyor ve gitmeme izin vermiyor , kardeşim yarınn Ameliyata alinacak ve sabah seni ameliyat günü goturmeyecegim, sen gidip orda ne yapacaksın senin orda ne işin var sanki sen mi kardeşini ameliyat edeceksin dedi kardeşin Ameliyqta çıksın sonra gidersin dedi , 

Bende eğer ben yarın o zor günde orda olmazsam , ondan sonra ki günlerde gitmem dedim , o gün orda olmam gerek destek olmak için moral olmak için , gerek yok sen gitme seni goTurmeyecegim dedi , ve onu asla affetmyecegim , dillerim beni kırdıgı gibi kırılır ...:(:(

30 Cevaplar

0 oy
(3,615 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Esin bir yere giderken senden izin aliyor mu veya sen gitme dediğinde gitmiyor mu ne sacma bise evlenince sanki esir mi oluyosun k.bakmayin ama kardesim annem o haldeyken kimseyi takmam izin dahi almam giderim. Belki ameliyat kotu gececk annen şimdi olup olup diriliyor sana ihtiyaci var bnce gitmelisin
tarafından
Allah razı olsun inşallah , rabbim seninde gönlünden geçenleri sana versin
(3,615 puan) tarafından
Amin canim uzme kendini kizini dusun sitres yapma onun icin yasa
tarafından
Kızımın böyle bir babası olacağı için çok üzülüyorum
(3,615 puan) tarafından
Belki dogunca degisir dicem ama belkilerlede olmuyo rabbim hayirlisini versin
tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin cahil mi? Kusura bakma ama gercekten egitimsiz biri gibi. Konusmalari ve halleri onu gosteriyor. Ne olursa olsun gitmelisin. Ayrica Allah sabir versin oyle bir insanla nasil yasiuorsan
tarafından
Amin Allah razı olsun :( cahil bir insan olmasa bunu yapmazdi ki , cahilin önde gideni ve kendini çok bilmiş olarak gösteriyor onunla yaşamak tukketi beni :(
0 oy
(10,041 puan) tarafından
Kardeşine çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah üzüldüm. Allah sanada sabır versin öyle bir eş ile
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah senden ❤ çok sağol :(
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Tüylerim diken diken oldu.  O sana eş olamaz. Bu kadar vicdansız olamaz......... allahım kardeşine şifa versin  kurban olurum  ufalmış daha...:(((
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah ❤
Ondan bana asla eş olmaz rabbim.beni ondan kurtarsın inşallah :(
0 oy
tarafından
Durmaz giderdim. O kim ya tamam disari cikma demesi olabilir kiskanir hayatim gitme suraya buraya der. Ama kardesin hastanede ne demek gidemezsin bir Allahin kulu tutamaz oyle birsey olsa. Ki zaten esimde boyle birseye asla karismaz. Karisiyor olsaydi şayet giderdim ne yapabilir o kim bana el kaldircak babam anam beni herseyden sakınmış  Durma git. Sana burda gezmeye git demiyoruz sonücta kadar hakli oldugun bir konu ve gidersende kimse sana niye geldin kocani dinleseydin demez.  Bu arada cok geçmis olsun. Insallah sagsaglim cikar. Yengenizde 16 yasindaki cocugu cama cikarmasaydi sinir oluyorum boyle insanlara 
tarafından
Haklısın , ben kendim çıkıp gitmeye çalışıyorum kolumdan tuttup odaya getiriyor izin vermiyor , bagiriyorum çağırıyorum gülüyor bana ne diyor istersen boğazın yirtilana kadar bağır diyor :(
tarafından
Vicdansiz köpek. Insanlikdan nasini almamis kusura bakma ama oyle. Uzulme  ne yapalim surekli ararsin nasil iyimi ne yaptilar diye baska care yok gibi
tarafından
Kusura bakılacak birşey yok inan çünkü nefret ettiğim bir insandan hiç birşey beklemem ben onu Allah katında Allah a havale ettim başka bişi demiyorum
tarafından
Insallah bundan sonra hersey istedigin gibi  olur ne diyim Allah esine merhamet versin insallah.
tarafından
Amin inşallah , rabbim beni ondan kurtarsın bunu çok istiyorum
0 oy
tarafından
Bu nasıl bir iş kapıyı çekip git sende 
tarafından
Bana bıraktığı tek yol onu bırakıp kapıyı çekip gitmek çünkü başka çare bırakmıyor laftan anlamıyor
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Allah yardimcinin olsun anlayissiz merhametsiz insanla geçinmek çok zor çok 
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah senden
0 oy
(1 puan) tarafından
Yaa lütfen böyle gerizekalılara  prim vermeyin ya. Bugün bunları yapıyorsa dün neler yapmıştır yarın neler yapacaktır. Bırak affetmeyecegim demeyi sende çek git ne hali varsa görsün. Ne b.o.k yerse yesin. 
(1 puan) tarafından
Kardeşim kusura bakma daha ağır yazdım ama anca bu kadar hafifletebildim. İnsanın insana eziyet etmesini sindiremiyorum. Dünya üzerinde ki saygısız sevgisiz varlıkları hazmedemiyorum. Hepsini bir yere toplayıp yakıp yok edesim geliyor.
tarafından
Yok güzel kardeşim ne kusuru , demeki bunca lafi hakkediyir ve daha fazlasını hakkediyor emin ol ,
Çünkü yaptıkları iyi birşey değil ,
Resmen eziyet çektiriyor
0 oy
tarafından
Aile ya insanin ailesi rabbim korusun allah dusmanima vermesin insanin ailesiyle evladiyla sinanmasi cok zor ... esin o kadar bencil olmamali en ufak bi hastalik oluyor koşa  koşa  gidiyorum esimin gitme seni goturmem deme hakki yok kapiyi pencereyi kirar giderim ... sen haklisin iyi bir tavir koy ayni sey ailesinde olsaydi boyle yapmazdı
tarafından
Onun ailesi aile benim ailem aile değil onun gözünden , insan olsa böyle yapmazdi beni anlardi , ben sabahlara kadar ağlarken bak ölmedi yasiyor diyor, gidip göreyim diyorm yok diyor , kendim çıkıp gitmeye çalışıyorum bekçi gibi kapıda duruyor
tarafından
Ailenden birini ara gelip alsinlar seni
tarafından
Az önce aradım , annem diyor bırak o suç üstüne suç yapsın en azından senin konuşmak için nedenlerin çoğalıyor bırak o hatta üstüne hatta yapsın diyor
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Neden böyle yapıyor?
tarafından
Sen bole bi adamdan cocuk dunyaya getirecegini soleme lutfen!Psikopat biriyle o kucucuk cocugun hayatini karartmayin.
tarafından
Bende asla bu adamdan çocuk yapmayı istemiyordjm , bizimkiler hamile kal hamile kal belki düzelir diye , şimdide diyorm durmuyor çocukta olacak mecbur sabır et diyorlar
tarafından
Elin sorunlusunu sen adam etmek zorunda deilsin.Cocukla insanın özünün degistigini nerde gordun canm sen.Ewlenmeden once bolemiydi bilerekmi ewlendin?
(1,508 puan) tarafından
Benim esimin anneside hep kayinbabamdan dayak yemis ve kac kere gozmun onunde dovdu kadini ben esimden bi tokat bile yemedim hep derki babam annemi doverdi ben oyle olmuycam ve senin esininde tam tersini yapmasi gerekir
tarafından
Ben bununla görücü usulü evlendim böyle olduğunu bilmiyordum böyle olacağını bilsem yemin billah Allah benden uzak tutsun buna bir defa dönüp bakmazdm sırtımı dönüp giderdim bilmiyordum böyle kötü bir insan
0 oy
tarafından
Allah kimsenin yolunu yolsuza düşürmesin çok zor gerçekten rabbim kimseyi yaşattığını yaratmadan almıyor yanına emin ol 

Allahın kardeşine de şifa versin inşallah biran önce iyileşir kalkar ayağa 
tarafından
Allah razı olsun inşallah çok sağol ❤
Dillerim beni kirdiklari gibi kirilirlar ve dillerim rabbim beni ondan kurtarir
tarafından
Allahin adaletinden şüphen olmasın kardeşim merak etme hiç sen sabret mazlumun ahı kimsede kalmaz
tarafından
Amin inşallah gerçekten biran önce kurtulmak istiyorum
0 oy
tarafından
Böyle bi durumda esimi dinlemezdim. Ben de köyde oturuyorum üstelik tanımadığım bir köy. Ama ne yapar eder annemlere giderdim
tarafından
Eşim günü birlik yaşayan bir insan gider çalışır kendine yetecek kadar para cebine koyar gelir evde oturur , öyle ev bark oldum eşim var çocuğum olacak diye düşünmüyor ,
tarafından
Anladim canim Allah yardimcin olsun
(1,508 puan) tarafından
Kiz gizli gizli gitse bu sefer de melek ruya ya eziyet eder belkide dover nasil gitsin kadin
tarafından
Gitsin dönmesin boyle zihniyetten ne koca olur ne baba. Herkesin tabi yasam sartlari farklidir ben kendim icin konuşuyorum ben olsam giderdim
tarafından
Bana kalsa bir dakika bile durmam ,ama ailemin ha sabır et sabır et demesi üzerine sabır ediyorm , sabrın sonu nereye gidecek bilmiyorm ama bu beni verem etti onu biliyorum
0 oy
tarafından
Cnm eşin neden böyle yapıyor acaba ailenle arasında bir problem mi var.allsh yardımcin olsun inşallah
tarafından
Kiz benim ailem çok iyi , benim annem eşime hep güzel şeyler hediye ediyordu , eşim bir ara bir takım elbise beğenmişti bende anneme anlatmıştım annem gidip onu dahi eşime aldı bugüne kadar inan ki ailem eşime kötü birşey dememiş , eşim bir ara annesi ile konuşurken duydum , annesi eşinin ailesine fazla yüz verme oraya gitme eşini fazla gönderme onları kendine alıştırma , sana alismasinlar , eşimin ailesi beni dövmeye kalktı 3 aylık bir bebeğimi karnımda öldürdüler , eşimin babası sopa ile bana saldırdı annesi abisi ablaları hepsi aynı , benim hiç suçum yokken herşeyi bana yaşattılar benim eşim ailesi ile tartışınca eşimin ailesi eşime değil bana yönelip beni dövmeye kalkiyorlar
0 oy
(163,364 puan) tarafından
Allah sana sabir kardesine sifa esinede akil fikir versin
tarafından
Amin amin amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Öncelikle rabbim acil şifalar versin canım kardeşine. Tez vakitte sağlığına kavuşsun inşallah. Aminnn.

Eşin de merhametin m si yok sana kal annene destek ol demeliyken yaptığına bak.valla ben o evde 5 dk dahi durmazdım annemin yanına koşardım.Allah vicdan versin inşallah. 
tarafından
Kiz ne çalışması bir ay çalışıyor gelip oturuyor onu yiyiyor parasız kaldığını anlayınca tekrar gider çalışır bir ay yani adam.resmen günü birlik yaşıyor , geçen gün 3 TL istedim parayı ne yapacaksın dedi vermedi çıkıp çarşıya gitti
(3 puan) tarafından
Senın ailende bu adamamı sabret dıyor rabbom herkeze akıl fıkır versın bıde hamılesın dımı sana yazık olmış
tarafından
Evet bu canavara sabır et diyorlsr ve bende bu canavara sabır ediyorm
Evet 23 haftalık hamileyim, ama inan ki hamileligime dahi sevinemiyrm
(5,935 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin sana canım
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun inşallah
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Bu erkekler bi tuhaf kardesin senin tabiki istersen gecelerce bile yaninda olacaksn kendiler kardeslerini pek onemsemeyince sennde kayften gttigini saniyolar allah akil fikir versin tum erkeklere aminnn
tarafından
O ailesini baş üstünde tutuyor , ailesi ona ne yapsa dönüp sırt çevirmiyor ama beni ailemden kopartiyor
(1,304 puan) tarafından
Bencil bu erkekler bencil bnm esim pek samimi degl bna sasiriyo ailenle ne kdr duskunsun diye bnmde tek tavz vermedgm konu ailm allh yardm etsn
tarafından
Eşim ailemin beni aramasını bille istemiyor , aradıkları zaman yüzü düşüyor hemen
(1,304 puan) tarafından
Allah yardm etsin umarim bian once duzelir
tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun ❤
0 oy
(16,784 puan) tarafından
Geçmiş olsun gerçekten üzücü 
tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah çok sağol ❤❤
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Canım o nasıl bı zihniyet bence durma o adamın yanında şunun cahilligine bakar mısın ya kendisinin kız kardeşi var mi? Bence abini ara gelsin alsın seni yada kendin bı şekilde eşin evde yokken çık kardeşinin ailenin sana ihtiyacı var hiç kmsede bişey diyemez gitmek hakkın çünkü rabbim kardeşine de acil şifalar versin kalıcı hastalık vermesin inşallah kuzum Allah sana da sabır versin 
(1,114 puan) tarafından
Annene dicen o zman anne sen olsan sabreder miydin diye ay ne diyim valla zor ya kuzum bişey diyemiyorum inşallah ailenin de gözü açılır en kısa zamanda
tarafından
Amin inşallah rabbim beni kurtarsın inşallah
(1,114 puan) tarafından
Susmaman gerekiyo bu durumda akıl vermek gibi değil ama böyle cahil bu zihniyette bı insanla ömür geçmez
tarafından
Kendim için bisiler yapmak için kendim cabalamam gerek onu anlıyorum
(1,114 puan) tarafından
Evet herşey senin elinde kuzum
0 oy
tarafından

Canim benim yazdiklarini okuyunca benim bilw kalbim kirildi bu erkekler neden bukadar vijdan yoksunu aynisi kendi bacisinin basina gelseydi ayni sekilde mi yapardi :'(

tarafından
Aynısı onun bacisinin başına gelse kendini öldürür herhalde , bacisinin yüzüğünü geri çevirdiler deliriyordu nasıl olur kardeşimi uzmusler diye , demeki bacı kadar bille olamıyorum
tarafından
Erkekler birgun empati yapmayi oğrendiklerinde bosanmalar yariyariya inecektir :(
Rabbim sanada cikis yolu gostersin
tarafından
Amin inşallah rabbim beni kurtarsın inşallah bu insandan
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Valla dicek bisey bulamiyorum

Benim esim bana yasakladı cam silmeyi 

Baslarim camina diyo senden onemli mi diyo 
(851 puan) tarafından
Ne güzel teselli vermissin maşallah sana!!!!!!
(3,022 puan) tarafından
Ne diyon ya?
(851 puan) tarafından
Ya şu algıyi anlamıyorum kız zaten eşinden eziyet görüyor değer nedir bilmiyor tutup yok benim kocam böyle şöyle sizde de vicdan yok bence bu kadar zor şeyler yaşayan birine şuan da eşinizi ovmeniz bildiğiniz bencillik kardeşim bana göre öyle
(3,022 puan) tarafından
Sanane ya Allah Allahhhhh  bayan bisey demedi sana noluyor ya
(851 puan) tarafından
Baksan demiş işte ama anlamak gayret ister yazdığı yorumu azcık vicdaninla okusan onun da üzüldüğünü anlarsın neyse herkes kalbinin ekmeğini yer bu hayatta unutma bunu iyi gunler

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,547 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rozelin9 (258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,687 soru

24,075,872 cevap

330,919 kullanıcı

...