Kızlar rüyamda eşimle mezarlığa gidiyoruz sonra boş bi bebek mezarı oluyor ben onu görüyorum genelde de bebek mezarları gördükçe üzülen biriyim orada da öyle oluyorum her neyse sonra dönüyoruz eşimle ama kızımı mezara bırakmış oluyoruz canlı bi sekilde o anı hatırlamıyorum ama bi kadınla konuşuyoruz bütün bebeklerin üstünü örtmek için battaniye dagittiriyor mezarda bende diyorum benim kızımın üstünüde örtün üşümesin diyorum sonrada uyandım internetten baktım bi cevap bulamadım size sormak istedim korktum da açıkçası Rabbim hayra getirsin.
Günaydın kuzum.❤❤
Rüyasında kişinin kendini mezarlıkta bulması o kişinin yaşadığı bir pişmanlığı işaret eder. Kişinin işlediği bir suç ya da yaptığı bir hata dolayısıyla yaşadığı pişmanlık anlamına gelir. Bazen de bu rüya gören kişinin günah işleyeceğine veya bir belaya bulaşarak hatalar yapacağına yorulur. Mezarlıkta bulunan kimsenin eline büyük miktarda para geçer ve bu parayla muhtelif yerlerde kendisine evler alarak mal mülk sahibi olur.
İbadet konusunda uyarılıyorsun ben öle okumuştum
Rabbim hayırlara vesile etsin inşallah , insan bazen olumsuz rüyalar goruyur içini ferah tut ...
Rabbim hayra cikarsin canim ruyani kimseye anlatma sadaka ver canim
1,503,431 soru
24,545,789 cevap
360,739 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın