+1 oy
1,231 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar annemlere geldim Ramazan'ın ortasinda  eşimle bayramdan bir hafta sonra donucem diye anlaşmıştık bizim kavga da o zaman oldu işte eşimin sevmedigi kız arkadaşım var onunla konuşmamı istemiyo bende çok seviyroum kızın hiçbir şeyi yok kötü yanı ama eşim istemiyo anlam veremiyorum neyse ben onunla buluştum ayda yılda bir geliyorum onda da bir kere buluşalım dedik neyse eşimin bundan haberi oldu kısa dan anlatayim. Sonra eşimle kavga ettik sonra bir hafta böyle konuşmadık sonra ben de dedim bayaa dir annemlerdeyim hem evimi hem eşimi ozledim dedim döneyim aramız iyi olsun diye mesaj attım aradım hep yine küfür ağzında hep hakaret en sonunda ortayolu bulmuyosun dedim sevgin de bitmiş dedim evet bitti dedi bende suratına kapattım bu haftasonu annemler beni goturucek çocuklu olduğum için arabalarıyla sagolsunlar ne zaman iatersen şöyle birakalim dediler. Bende bu hafta barisip dönerim dedim ama eşim tersine gidince daha çok kötü oldu aramız. Şimdi eşimle böyleyken dönsem eve annemlere ters davranır diye korkuyorum daha kotu olur diye ne yapacağımı bilmiyorum sizce bir hafta daha kalsammi annemlerde yoksa eve dönsem aramız duzelirmi siz napardiniz yerimde olsanız kusura bakmayın uzun oldu 

17 Cevaplar

+2 oy
(6,077 puan) tarafından
Ben bişeyini görmedim diyorsunda eşin diğer arkadaşlarına değil sadece o insana yapıyorsa o insanın bir sorunu vardır bunun için kavga etmeye değdi mi? Ben bişeyini görmedim diye inat edip o arkadaşın için yuvanı yıkacaksın sence o insan yuvandan daha mı değerli eşinle ilişkiniz bitince çocuklarına babalık yapacak maddi manevi her şeyini karşılayacak bir insan mı yoo umrunda olmayacak. Eşin herkesten öncelikli ve önemli olmalı 
-Reklam-
+1 oy
(23,967 puan) tarafından
Ben yerinde olsam arkadaşım ile görüşmezdim aile huzurum her şeyden önemli. Ha bu durumda ters davranacak bir insansa olaylar büyüyebilir bence önce telefonda konuşup arayı düzeltip sonra gitmelisin 
(41 puan) tarafından
Keşke gorusmeseydim ama yıllardır arkadaşım
Ters davranma durumu olabilir bilmiyorum emin olamiyorum
+1 oy
tarafından
Niye bu kadar uzun kaldın ki ? 
(41 puan) tarafından
Annemle babam anneannem kanser onu ziyarete gittiler küçük kardeşime bakmaya geldim
+1 oy
(3,688 puan) tarafından
Bence eşin evde yokken eve git annenler ile görüşmesinler onlar eve dönsün  kendi aranızda halledin sorununuzu o arkadaşın ile de görüşmeyecegine söz ver olsun bitsin 

Aynı durumu bende yaşadım ve kızla ne görüşüyorum ne konuşuyorum ama esimin haklı sebebi vardı tabi o başka 

Bide çok uzun kalmışsın bence okadar süre ayrı kalmamalisin 
(41 puan) tarafından
Liseden arkadaşım bı ara bana sevgilisinin fotosunu attı diye sinirlendi ondan beridir bı turlu isinamiyo ona
Uzun kavgadan dolayı kaldım. Dönmek istiyorum ama işte cesaret edemiyorum bı sıkıntı çıkar diye
+1 oy
tarafından
Eşine kötü bir teklifte bulundu belki canm kötü görme onu diye demiyor adam yasaklamışsa belki bir bildiği vardır bence dinle çünkü insanlar istediklerini elde etmek için çok iyi iyi insan rolü yapabilirler
tarafından
Ben eşimi seçerdim hayat arkadaşım o sonuçta çevremdeki insanlar gelip geçici istemiyorsun tamam bitti aşkım derdim bıda aramam yazmam yanına da gitmem sen bana küsme kırılma çok üzülüyorım derdim
+1 oy
(133 puan) tarafından
Eşinin huyunu sen bilirsin canım inatsa hani ailenede açar ağzını yumar gözünü dersen hiç gitme bekle işler iyice karışmasın.. Benim eşim bana ne kadar kızsa küsme bile anneme asla yansıtmaz belli etmez eşinde böyleyse git aradaki buzlar erimiş olur
(41 puan) tarafından
İşte emin olamıyorum onlarada tavrını belli eder kesin
+1 oy
(982 puan) tarafından
Yani eşin istemiyorsa konusma eşinden daha mı değerli isterse dünya iyisi olsun huzurunu neden bozuyorsun
+1 oy
(802 puan) tarafından
Benim iki kere başıma geldi bı durum  biri eşimin en yakininin esiydi digeride eşimle bekarken birlikte aynı isyerinde çalıştığımız kızdi onlara gitmemi istemiyordu  bende açık açık söyledim onlara  biri anlayışla karşıladı diğeri biraz bozuldu eşime tabi sadece evlerine gitmeme izin vermiyordu  normalde konuşuyordum tabi 

Bence aşağıda bı arkadaşın dedi gibi  eşin evde eğilken git  özür dile haklısın bundan sonra konuşmam görüşmem istiyorsan de . Kıyamaz sana barisirsiniz 
(41 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum ama annemler gelse beni eve bıraksa hafta sonu eşimde evde olur olmasa dahi annemleri görmeye gelmese annemlere ayıp olur
(802 puan) tarafından
Hım oda doğru
+1 oy
tarafından
Arkadaş için eşini mi kırdın yani. Dinimize göre eşinin istemediği bişeyi yapmaman gerekiyor. Değer mi gerçekten. Bırak biraz kafa dinlesin sen de kafanı dinle özler zaten illaki 
+1 oy
(931 puan) tarafından
Eşin o arkadaşınla görüşmeni istemiyorsa, ona gıcık olmuşsa vardır mutlaka bi sebebi. Benim aklıma ilk şu geldi; acaba o arkadaşın eşini rahatsız edecek bi davranışta, bi yakınlaşmada mı bulundu diye düşündüm. Belki de sosyal hesaptan eşine asıldı. Ya da kadın iyi bi kadın değilse seni kötü yola sokmasından da korkuyo olabilir. Bence karşılıklı tatlı dille konuş eşinle. Tamam bi daha görüşmicem onunla ama sana karşı yanlış bi hareketi mi oldu diye sor. Arkadaşın gerçekten iyi bir insan olsaydı seninle buluşmayı o istemezdi sırf eşinle aran kötü olmasın diye. Eşinle aran kötü olur, boşanırsın o kadın hayatını yaşar, olan ona değil sana olur. Eş kök aileden bile daha önemli. Bence eşini dinle. 
+1 oy
tarafından
1 haftaligina gittin ramazan bitti bayram bitti kaç gün geçti daha evine gitmedin mi kocandan ayriyken nasıl barismayi dusunuyosun ki ben olsam çoktan gitmiştim 
+1 oy
önce (13 puan) tarafından

Yorumlarda okudum da tüm suçu sana atmışlar sanki eşinin yaptığı normalmiş gibi. Bence saçma. Şimdi madem kıza gıcık oluyor mantıklı bir sebep sunmalı zaten ahlâksız veyahut tekinsiz biriyse tamam ama değilse neden gıcık olsun erkekler genelde kadınların Arkadaşlarıma karışmaz normal değil bu bir sebebi olmalı öncellikle bunu anlaman lazım. Diyelim ki haklı bir nedeni var, ee ne olursa olsun insan karısını beklemez mi özlemez mi nerede kaldın artık gel demez mi? Bence gayet güzel bir üslupla konuşmalısınız. Suçlamadan sen Dili kullanmadan böyle tatlı dilli bir şekilde. Bakalım sonra ne yapacak. Bu durum nereye gidecek böyle canım, diye sorması gerekiyor birinin 

önce (1,853 puan) tarafından

Eski post 

önce (13 puan) tarafından

Noldu bari düzeldi mi 

önce (54,102 puan) tarafından

eski postmus biz de yazdik☺️

+1 oy
önce (135 puan) tarafından

Eşin görüşmeni istemiyorsa bu açıklama isteseydin durduk yere neden bide sadece ona mı öyle ben olsam gitmezdim kavga büyür felan beklerdim sakinlessin bide haklı ya i sen desen bunu istemiyorum oda ayda yılda bir diyip yapsa olurmuydu

+1 oy
önce (1,281 puan) tarafından

Nedeni neymiş hiç sormadın mı çok saçma bo mevzu nerelere gelmiş 

+1 oy
önce (1,475 puan) tarafından

ARKADAŞLAR ESKİ BİR POST TA 2 Mayıs 2024 YAZIYOORRR 

önce (4,359 puan) tarafından

Bende diyorum nasıl yani daha dönmemiş mii 😀

0 oy
önce (1,734 puan) tarafından

Geçmiş sohbetlerimde varmı sorunlarım hiç bakmiyorumda ama burda cok eşidmen çekiyordum . En son çok fazla linç yedim sende ayrilamadln diye eşinden gelip burda zirlama diye.  uzunca bir yil hiç girmedim buraya. 

Neyse. Bu surecde cok psikoljiyle felsefeyle düşünce gücüyle bir yerlere geldim. Aslında erkekler his ediyor ama bilinçaltınd ahisnediyor aslında izin verçiyorlarsa onalr bizi istemeden bilinçsizce bişeyelrden koruyir. Ayni sorunu bende yaşadım ve sonucuda gördüm.

Sadece erkekler bizim bilemedikelrimizi his ediyor. Bemce uzatmayin . Eşinizle dürüstce konuşun. Çözüm odaklı olun.

0 oy
önce (54,102 puan) tarafından

esin istemiyorsa gorusmeyecektin oda kizginlik anında agzindan çıkanı kulağı duyacak ailen.ne diyor bu duruma gitmeni mi istiyorlar

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 400 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Mavibisiklet (281 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 719 göst.
0 oy
9 cevap 544 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hiros4434 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 871 göst.

Kategoriler