0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iki çocuk sınavlar direksiyon sınavı taşınma derken negatife boğuldum eski enerjim gitti sanki. Pozitif enerji için neler yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(11,978 puan) tarafından
Sabah herkesten önce kalkıp bir duş almak ve sonrasında balkonda kahve içmek o sessizliği dinlemek çok iyi geliyor 
(3,566 puan) tarafından
Hep yapmak istediğim ama uykuya yenildiğim..
-Reklam-
0 oy
tarafından

Benim tipime bakıp haline şükrederek :D ayy buradaki de hiç ben değilim gibi ama olsun suan böyleyim hdhdjdj

image

tarafından
Sen benden daha güzelsin yavrum ben bitmişim ya la :D
(1,984 puan) tarafından
Kız sen gençsin,gençlik var üzerinde senin yüzüne bakınca anlaşılıyor ,ben artık tükenmiş hissediyorum kendimi yaş 36 sorsan ruhum 80 artık :) eşim bile diyor iyice yaşlandın çiçekli pijama giymek nedir diyo :) iyice teyze oluyorsun diye
tarafından
Kaç çocuğun var ben 1  taneyle bu hale geldim :D sende giyme kız benim anneannem giyiyor çiçekli pijama benimde olacağım o ya :D insanın içinden gelmiyor birşey yorgun olunca gerçekten boynumu yukarda tutmakta zorlanıyorum benim oğlum 16 aylık içimden geçiyor
(1,984 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tek canım ben biraz kendime  düşkün biriyim çocuk bakamam vs diye öncesinde korkuyordum açıkçası yumurtalarim artık iyice azalma noktasina geldi eşimle yapalım dedik en azından bir çocuğumuz olsun dedik , 33 yaşında anne oldum şuan 2.5 yaşında oğlum , çok anaç duygulara sahip biri değilim gibi geliyordu bana ,ben yapamam vs diyordum ,ama çocuk olunca delirdim ya bir yüklendi o duygular ,bana anlatamam şuan herşeyim oğlum oldu ,yakında benim oğlum benim benim ,ben  doğurdum onu diye gezeceğim diye korkuyorum :)   öncesinde niye daha erken yapmadım diye kendime kızıyorum şuan :)  gerçekten yorucu ama herşeye değer çocuklarımız öyle düşünüyorum

ben geç anne oldum diye pertim çıkıyor diye  düşünüyordum herkesde durum aynı uykusuzluktan oluyor hepsi bence
(1,984 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Giymicem de çok rahat ya valla çocuktan sonra bende rahatlık önde  :) kumaşı çok güzel onca lcw vs pijamalarim var bunun kadar rahatı yok birde evde ne temizse onu giyiyorum :D oğlum sağ olsun makine yetişmiyor bizim hızımıza ,eşim ister eskisi gibi sabahlikli  şık şeylerle dolaşayim evde , ama çocuk olunca olmuyor eski ben yok yada ben kendimi saldım bilmiyorum içimden gelmiyor şahsen bu şekil iyi canım idare etsin sanki kendi Brad Pitt hiç süslenmen o uykusuzlukla :D sabahlikli kombin beklemesin benden
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Bu kadar işle başa çıkabildiğiniz için bence değil negatiflik gurur duymalısınız bence. Maşallah. 

Çocuksuz bi yarım bile iyi gelecektir. 
tarafından
Yaa teşekkür ederim görümcem gelecek belki biraz kafa dinlerim
(3,566 puan) tarafından
Rica ederim
Cümle eksik olmuş yarım saat olacaktı. Bi kahve iki laf iyi gelir.
tarafından
Anladım canım zaten. Bugün bunaldım iyice haftasonu sınavım var 9 tane ders Allah yardımcımız olsun kaç yaşına geldim hala sınav stresi yaşuyroum :D
(3,566 puan) tarafından
Başaracağınıza eminim. Allah zihin açıklığı versin. Ne varmış yaşınızda. Anneler yaşlanmaz:)

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 432 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Allesok (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 762 göst.
8 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Gizem_clk21eker (1,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.

Kategoriler

1,457,414 soru

23,908,690 cevap

322,872 kullanıcı

...