Merak edildi o yüzden belirtmek istedim
Hastaneye kaldirildigimda babasına haber vermis ailem ....dogumdan çıktığımda şok oldum şuan da ben ailemdeyim lorin için belli bir süre babası da bizimle birlikte ailemde kalıyoruz cümbür cemaat
Herkes ve herşey için hayırlısı
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım
seviyorsunuz hala bnce sorun ne bilmiyorum ama barışın insallah
İnşallah esinle hakkında hayırlısı olsun çokkk sevindim inan bana zaten eşini seviyorsun biliyorum eşinde seni işte ailesi yüzünden hep tertemiz bir sayfa açarsınız inşallah lorinin sayesinde ailesinden uzakta
Sorununuzu tam olarak bilmiorum ama belki bu kucuk melek herseyi yoluna koyar hersey icin hakkinizda en hayirlisi neyse tez zamanda o olsun insaAllah
Kızınız size uğurlu gelir inşallah tüm herşey çözülüp eskisindende mutlu olursunuz kuzum hala sevdiğiniz gözlerinizden belli .birde 2.resimdeki el detayı dikkatimi çektirabbim sizi bu güzel bebek uğruna biraraya getirip mutlu etsin inşallah
Hersey gonlunce olsun canim belkide lorin bebis size yeni bi kapi acicak belkide tekrardan bi aile olursunuz.. ben sizin birbirbizi sevdiginizi dusunuyorm bnca zaman neler yasadin sen bilirsin sadece.. icimden oyle geldi yazmk istedm canim..
Kocaman bi masallah once lorine sonra size
1,486,551 soru
24,302,631 cevap
344,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın