0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (1,720 puan) tarafından
tarafından kapalı
Şimdi alay edeceksiniz belki son sorunda eşinlemi ilgili diye ama sormadan edemiycem , yarın annemler bizi misafir çağıracaklar koydeki evlerine gelip , daha eşime demedim ama desem biliyorumki izin vermeyecek , ama ben onun akrabaları cagirdoginda hep gidelim dediyimde gitmişimdir. Yarin izin vermesede sırf onun inadına gitsemmi sizce ? O içmek için komşusunun evine bana hiç haber bile vermeden gider içer ben ardından defalarca arayip sormama rağmen cevap vermez eve gelincede sen kimsinki bana karışamazsın diyo şimdi ona aynisini yapsam biliyorum kesin kavga çıkacak. Ama beni zaten hiçbiyere goturmez 4 duvar arasında oturyorum 2 bebekle 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

+1 oy
(9,530 puan) tarafından
Bak şimdi normalde bende anne evime gitmeme kocamı karıştırmam ki burdaki yorumlarda öyle gelecektir ama senin kocan malesefki normal sayabileceğimiz bir adam değil içki vs var diyorsun burdaki yorumlardan gaza gelme kafa tutup gidersen kimsin desen Allah korusun şiddet vs uygular o yüzden söyle yada ailene kocanı arat 
(1,720 puan) tarafından
Bidefsinda boyle bisey olmsudu kocamı aramıstlar kocam hiç bana demedi bile bizi misafir cagriyilar diye belki kendimi aratsam doğru olurmj
(5,419 puan) tarafından
Ne kadar akıllıca yorum. Bazıları her eşi kendısınınkı gibi zannedıp ya gaazlıyor ya da nasıl susarsın dıye küçümsüyor
(9,530 puan) tarafından
Olur yada yanında olduğunda kardeşin vs varsa mesaj at gizliden yanyanayken arasınlar

Bidahaanne her koca bir olmuyor malesef
(1,720 puan) tarafından
Sweatmom cok anlayislı yorumlardada gozlemliyordum gerçekden seni
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen resmi nikahını ne zaman kiyacaksin? Onun için baskı mi yapsan acaba ? 
0 oy
(9,082 puan) tarafından
annenlere gtmek icin niye izin alacaksinki? inadina degil gtmen gerekiyor git beraber gdin iste normal bir sekilde kari koca gider saga sola aksam oturmasina. heleki ailelerin evine . ben esimsiz gitsem esim evde kalsa küsmusunuz der annem. ayri gayri olurmu hic
(1,720 puan) tarafından
Geçen seferki terbiyesizliyi yuzunden gelmez bence

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 246 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
18 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 459 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 197 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde aymira korkmaz (269 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,418 soru

24,072,137 cevap

330,719 kullanıcı

...