0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,121 puan) tarafından

image

image

**** olmuştuk vücudumuz geçti sonra ayağının altında birkaç parça **** gibi çıktı sonra büyük bu şekilde oldu ben egzamaya benzettim biraz ne iyi gelir ne eder özel hastaneye götüreceğim Ama eğer siz bildiğiniz varsa fikir danışmak istedim

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok ama çok geç kalmadan hastaneye görünmesi şart. Bende de vardı egzama doktor şampuan ile krem verdi kısa sürede geçirdi. Şimdi nasıl kaşınıyordur kıyamam kuzuya . Geçmiş olsun. 
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
El ayak hastalığına benziyor canım bu geçmiş olsun ateşlenme falan oldu mu son zamanda 
(1,121 puan) tarafından
Şu an ateşli biz de grip biz ondan olabilir
(2,922 puan) tarafından
Eğer ateş varsa el ayak hastalığı olabilir canim ondan sonra kabardiysa eğer
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Ayy kıyamam hiç bekleme hastaneye kos bence. Çok geçmiş olsun kuzuma
0 oy
(261 puan) tarafından
Benim de oğlumun atopik egzamasi bu civarlar da başlamıştı ama genelde bilek içleri diz içleri kulak arkalarında başlar. Yani oğlum şu an5 yaşında alerjisi çok çok yüksek düzeylerde ve bir sürü ilaç ve krem kullanıyor ona rağmen ayaklarının altı ya da üstü böyle olmaz genelde eklem bölgeleri oluyor. Bahar mevsiminde kasintilari çok artınca sırtına vuruyor. Bu el ayak hastalığı olabilir bildiğim kadarıyla bulaşıcı. Bir an önce bir çocuk doktoru görse daha iyi olur 
0 oy
tarafından
El ayak hastalığına benzettim ya geç kalmadan doktora gotur çok küçük;( 

Geçmiş olsun inşallah 
0 oy
(503 puan) tarafından
Merhaba yaralar geçti mi acaba bir arkadaşımın çocuğundada var 
(1,121 puan) tarafından
Özel hastane New derm isimli krem yazdı 3 adet 2 lonsyon 1 duj jeli seti 3 gün üst üste sürüp banyo yaptırdık geçti şükür
0 oy
(377 puan) tarafından
Hastalanmayan çocuk diye bir sayfa var. Böyle rahatsızlıklarla ilgileniyor kadın. Belki doktora gidene kadar yardımcı olur size. Çok geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 773 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Busraaras1409 (1,041 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 57 göst.
18 saat önce Diğer kategorisinde Azrasudd (186 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 287 göst.
21 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,602 soru

24,100,840 cevap

332,401 kullanıcı

...